בווידאו: ולאדן איביץ' לאחר ההפסד של מכבי תל אביב לסודובה
עוד פחות משבועיים לשריקת הפתיחה לעונת 2019/20 ודומה שהבשורה הגדולה תגיע ממהפכת שעות השידורים של משחקי ליגת העל. במנהלת הליגות הגיעו למסקנה שהשעות המאוחרות בהן נפתחו המשחק המרכזי של המחזור והמשחק המרכזי של השבת, הותירו ילדים רבים בבתיהם, ולכן החליטו לקראת העונה הקרובה להקדים את שעות המשחקים כדי לפנות לקהל צעיר יותר ולהביאו למגרשים.
כך, למשל, המשחק המרכזי של המחזור שמשוחק ביום חול (בדרך כלל יום שני) והיה נפתח בשעה 21.00 יוקדם לשעה 20.15. המשחק המרכזי של ימי שבת שהיה נפתח בשעה 20.30 ייצא לדרך כבר בשעה 19.45. כמו כן, ברגע שיתחיל שעון החורף מתכוונים במנהלת לפתוח את המשחקים בשבת כבר בשעה 15.00 ולא בשעה 16.00 כפי שהיה נהוג עד כה.
המהלך הזה אמור להביא עוד קהל צעיר למגרשים שהיה נמנע מלהגיע בשל ההגעה חזרה הביתה סמוך לחצות ואף מעבר לכך כאשר למחרת מחכה לילדים בית הספר. שוב, חשוב להדגיש שהמעבר לשעות האלה צפוי להתרחש בעוד כחודשיים וחצי, עם המעבר לשעון החורף. מדובר על תקופה של כמעט שישה חודשים בין אוקטובר 2019 למארס 2020.
אל תפספס
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


