שחקני מכבי תל אביב חזרו להתאמן אמש (שבת) אחרי ההפסד לסודובה הליטאית ביום חמישי האחרון. בצל כל הידיעות על מערכת יחסים לא תקינה בין ולאדן איביץ' לחלק משחקני הקבוצה, כינס המאמן אסיפה בתחילת האימון בה אמר בין היתר: "אנחנו יכולים לטוס לליטא ולהפוך את התוצאה, אבל לא בגישה הזו. אם סודובה כבשה כאן צמד, גם אנחנו יכולים להבקיע שם שניים, אבל כמו שאנחנו משחקים כרגע, אנחנו לא יכולים לנצח אפילו קבוצה מהליגה השנייה".
הסרבי המשיך: "עדיין לא חזרנו לשחק מאז הזכייה באליפות. אתם צריכים להוציא לכם מהראש שאפשר לנצח ביכולת בינונית. בעונה שעברה ניצחנו משחקים גם אם שיחקנו בלי אנרגיות ובלי מאמץ מיוחד. אלה דברים שלא יעבדו עכשיו, בטח לא באירופה. אם לא ניתן מאה אחוז בכל התמודדות, לא ננצח גם קבוצה מהליגה הלאומית".
איביץ' הראה לא מעט קטעים מהמשחק מול סודובה והתעכב על דוגמאות בהן נראו השחקנים רע מאוד. המאמן גם הראה קטעים חיוביים ואמר מילים טובות על דור מיכה.
הקפטן, שרן ייני, עדיין בספק רב למשחק החשוב בליטא והוא לא עורך אימונים מלאים, כשכרגע נראה שהוא יחמיץ את ההתמודדות. גם ארון שוינפלד שהיה פצוע בחמישי האחרון, עלול להיעדר מהגומלין.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


