בוידאו: מאמן מכבי תל אביב ולאדן איביץ' מתייחס להפסד לסודובה הליטאית
שריקות צורמות ובוז אדיר ליוו הערב (חמישי) את שריקת הסיום למשחק בין מכבי תל אביב לסודובה הליטאית באצטדיון בנתניה. האלופה הישראלית נכנעה 2:1 ליריבה הצנועה שלה בסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האירופית. התוצאה הזו בוודאי תיכנס למצעדי המשחקים המביכים של קבוצות ישראליות באירופה. לשמחתם של ולאדן איביץ' ושחקניו, נותרה להם הזדמנות לתקן בגומלין בליטא בשבוע הבא.
איביץ' אמר בסיום: "זה המשחק הכי גרוע שלנו מאז שהגעתי, אני מתבייש. זו לא מכבי תל אביב שאני רוצה לראות או שהאוהדים רוצים לראות. אנחנו צריכים להתעורר כי אנחנו ישנים מאז הזכייה באליפות. כדי לנצח את צריך להיות רעב ואני לא רואה רעב בקבוצה שלנו".
המאמן המאוכזב הוסיף: "מה שקרה היום מטורף, לספוג כל כך הרבה שערים במצבים נייחים זו בעיה. אני צריך לדבר עם השחקנים ולבדוק מה הבעיה. כשאתה משחק באירופה, בבית, בפיגור 1:0 אתה חייב לעשות הכל כדי לא לספוג שער נוסף והם כבשו שער ממצב שאנחנו עובדים עליו באימונים".
הקפטן דור מיכה אמר: "משחק לא טוב שלנו. דברים שבאו בקלות בעונה שעברה, באים מאוד קשה עכשיו. אנחנו לא נראים מספיק טוב ונצטרך להרים את עצמנו כדי להגיע לשם באמונה שלמה שאפשר לעשות את זה. יש משהו לא טוב, זה יותר מדי לקבל שני שערים מקבוצה כזאת בבית. באירופה טעויות כאלה עולות ביוקר, אחת מהן שלי. זה נופל על הדברים האלה".
מיכה המשיך: "אני לא יכול לבוא בטענות לשחקנים, באמת רצנו ונלחמנו, אבל צריך להכיר במציאות שאנחנו לא מספיק טובים כרגע. אני חלק מהקבוצה וגם אני נראה פחות טוב. אני מנסה ונותן הכול, אני עדיין לא בכושר שאני רוצה להיות. החסרתי את כל הפלייאוף העליון בעונה שעברה ואני מנסה להיכנס לכושר לאט לאט. אני רוצה לאסוף את כולם ולהגיע לשם באמונה שאפשר לעבור. ראינו שאנחנו קבוצה יותר טובה, זה אפשרי".
אל תפספס
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח


