עיקרי הדברים
- מכבי תל אביב צפויה להשאיל את אילון אלמוג ומתן חוזז
- סקציה נס ציונה של עמיר תורג'מן עשויה לקבל עדיפות על השניים
- שגיב יחזקאל ועדן קארצב יקבלו הזדמנות "אמיתית" להישאר
- בקבוצה ממשיכים לחפש חלוץ זר איכותי וממתינים למכירת ראיקוביץ'
מכבי תל אביב שוקלת להשאיל את אילון אלמוג ומתן חוזז לסקציה נס ציונה. הצהובים צפויים ללכת לקראת העולה החדשה בגלל סנטימנטים גדולים והערכה שיש בקרית שלום כלפי מאמן הקבוצה הטרי עמיר תורג'מן. בנס ציונה רוצים לקבל בהשאלה מהצהובים את אלמוג וחוזז ובמכבי תל אביב ישקלו זאת בחיוב.
מכבי תל אביב השאילה לפני שנה וחצי את יגור פיליפנקה, שחר פיבן ודור ז'אן למ.ס. אשדוד מאחר שעמיר תורג'מן היה מאמן הקבוצה בזמנו. במכבי היו מרוצים מההתקדמות שעשה פיבן אצל תורג'מן בחצי העונה באשדוד והם בטוחים שהשחקנים שיושאלו לנס ציונה ויעבדו תחת תורג'מן יתקדמו בעונה הקרובה.
ההערכה היא שאלמוג וחוזז יחלו את האימונים במדי מכבי תל אביב ב-19 ביוני ובהמשך צפויים לעבור בהשאלה, כאשר לנס ציונה כאמור יש פינה חמה בלב של אנשי מכבי תל אביב.
עוד בנושא
פרדראג ראיקוביץ': "אם אשאר במכבי תל אביב זה לא יצער אותי"
איביץ' עוקב בדריכות: הפלונטר של מכבי תל אביב עם ייבגני שאחוב
ולאדן איביץ' מרחיב את הצוות המקצועי ונלחם על אלי דסה
מי שאמורים לקבל הזדמנות אמיתית אצל ולאדן איביץ' הם שגיב יחזקאל ועדן קארצב. השניים יחלו להתאמן בשורות מכבי תל אביב כאשר הסרבי אמור לבחון מקרוב האם להשאיר אותם או שוב להוציא אותם להשאלה. יחזקאל מתכוון להילחם על מקומו ולנסות להוכיח למאמן מכבי תל אביב שהוא ראוי להישאר בסגל מתוך אמונה שהוא ישחק ויהיה חלק ממכבי תל אביב של העונה הקרובה. אחרי קארצב נעשה מעקב מאוד צמוד בהפועל חדרה ובמכבי תל אביב מעריכים שיש לו סיכוי להישאר שחקן הקבוצה בעונה הקרובה.
הצמרת הניהולית של מכבי תל אביב והמאמן ולאדן איביץ' השתתפו אתמול (שני) בחתונתו של מנכ"ל המועדון בן מנספורד באי זקינתוס ביוון. בקבוצה ממשיכים לעבוד בנסיון למצוא חלוץ זר איכותי ומקווים למכירתו של פרדראג ראיקוביץ' אחרי שהשוער היווני אנדראס יאניוטיס סגר את כל תנאיו.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


