פרדראג ראיקוביץ' המריא בחזרה לסרביה עוד לפני שהעונה בליגת העל הסתיימה וכעת הוא מתכונן למשימה הבאה של נבחרתו. סרביה תשחק נגד אוקראינה וליטא במוקדמות יורו 2020 והיום (ראשון) שוער מכבי תל אביב התראיין.
ראיקוביץ' נשאל בין היתר בנוגע לעתידו. בסרביה יודעים היטב שגם השוער וגם מכבי תל אביב רוצים עסקת מכירה שתרצה את כולם, אבל בינתיים הוא עדיין צהוב-כחול.
"טוב לי במכבי תל אביב, אבל אני חושב שהגיע הזמן לעבור לליגה יותר חזקה", אמר ראיקוביץ', "בכל מקרה, אם לא אעבור לקבוצה אחרת ואשאר, אני לא אצטער על כך. מוקדמות ליגת האלופות כבר בפתח ויש מאבק על אליפות נוספת. טוב לי בישראל".
מכבי תל אביב כבר סגרה עם אנדראס יאניוטיס כמחליפו של ראיקוביץ', אבל היווני ממתין שהסרבי יימכר ורק לאחר מכן יצטרף רשמית לצהובים.
עוד בנושא:
איביץ' עוקב בדריכות: הפלונטר של מכבי תל אביב עם ייבגני שאחוב
ולאדן איביץ' מרחיב את הצוות המקצועי ונלחם על אלי דסה
לודוגורץ אלופת בולגריה, מכבי תל אביב לא תהיה מדורגת בסיבוב השני
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין


