בווידאו: נבחרת ישראל מתחילה בהכנות למוקדמות היורו
הפועל באר שבע הודיעה לשיר צדק, עדן בן בסט, דור אלו ובן תורג'מן שהם לא בתכניות לעונה הקרובה ולכן הם מתבקשים למצוא לעצמם קבוצה אחרת.
לאלו יש חוזה לעוד שלוש עונות בבירת הנגב ונמסר לו שהקבוצה רוצה שהוא ייצא לעונת השאלה על מנת לשחק באופן קבוע, כאשר בסיומה הוא יחזור לשורות המועדון.
לגבי צדק, בן בסט ותורג'מן, לשלושה נמסר על ידי המנכ"ל אסי רחמים כי המועדון יעמוד בהתחייבויות הכספיות מולם, אבל הם לא בתכניות של המאמן ברק בכר, כך שלשני הצדדים עדיף שהם ימצאו קבוצות אחרות.
לכל הארבעה נאמר שאם הם לא יחתמו בקבוצות אחרות, הם לא ייצאו למחנה האימונים של הפועל באר שבע בפולין ב-24 ביוני ולא יהיו חלק מההכנה לעונה הקרובה. יש לציין שעמית ביטון חוזר מהשאלה וייכנס לרוטציה של הבלמים. הוא יצטרף למיגל ויטור, חאתם עבד אלחמיד ולואי טהא, שחתומים לעונה הבאה.
עוד בנושא:
עידן ורד בראיון: "קרסנו. היו רגעים שהתביישתי להסתכל להנהלה בפנים"
פרדראג ראיקוביץ': "אם אשאר במכבי תל אביב זה לא יצער אותי"
בית"ר ירושלים במו"מ לצירוף המגן השמאלי קווין וולץ, דגני מועמד
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות