בווידאו: נבחרת ישראל מתחילה בהכנות למוקדמות היורו
הפועל באר שבע הודיעה לשיר צדק, עדן בן בסט, דור אלו ובן תורג'מן שהם לא בתכניות לעונה הקרובה ולכן הם מתבקשים למצוא לעצמם קבוצה אחרת.
לאלו יש חוזה לעוד שלוש עונות בבירת הנגב ונמסר לו שהקבוצה רוצה שהוא ייצא לעונת השאלה על מנת לשחק באופן קבוע, כאשר בסיומה הוא יחזור לשורות המועדון.
לגבי צדק, בן בסט ותורג'מן, לשלושה נמסר על ידי המנכ"ל אסי רחמים כי המועדון יעמוד בהתחייבויות הכספיות מולם, אבל הם לא בתכניות של המאמן ברק בכר, כך שלשני הצדדים עדיף שהם ימצאו קבוצות אחרות.
לכל הארבעה נאמר שאם הם לא יחתמו בקבוצות אחרות, הם לא ייצאו למחנה האימונים של הפועל באר שבע בפולין ב-24 ביוני ולא יהיו חלק מההכנה לעונה הקרובה. יש לציין שעמית ביטון חוזר מהשאלה וייכנס לרוטציה של הבלמים. הוא יצטרף למיגל ויטור, חאתם עבד אלחמיד ולואי טהא, שחתומים לעונה הבאה.
עוד בנושא:
עידן ורד בראיון: "קרסנו. היו רגעים שהתביישתי להסתכל להנהלה בפנים"
פרדראג ראיקוביץ': "אם אשאר במכבי תל אביב זה לא יצער אותי"
בית"ר ירושלים במו"מ לצירוף המגן השמאלי קווין וולץ, דגני מועמד
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו


