יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
סאנדר ואן דה סטרייק, קשרה של אוטרכט שהוזכר בשנה שעברה כמועמד להצטרף למכבי חיפה, גולל אמש (חמישי) את הסיפור המלא על "ההצעה" שקיבל מישראל.
"יום אחד אני קורא בתקשורת שאני עובר למכבי חיפה. וזה היה מוזר, כי לא אני ולא הסוכן שלי שמענו על דבר כזה", סיפר הקשר בן ה-25 שהתאמן בעבר אצל פרד רוטן בוויטסה ארנהם ואצל רוב מאס בקאמבור. "אוהדים ישראלים כבר שלחו לי הודעות - ברוך הבא, עשית בחירה מצוינת, אתה עכשיו אחד משלנו - כל זה בזמן שבקושי ידעתי מי הקבוצה הזו. אפילו לא היתה הצעה על השולחן. זה היה מוזר מאוד".
ואן דה סטרייק טען שיצר קשר באופן מיידי עם סוכנו, וגם הוא לא ידע על כך דבר. "האוהדים שולחים לי הודעות, ואני שואל את עצמי מה קורה, לעזאזל. לא ידעתי שום דבר על מכבי חיפה או על התעניינות מצידה".
כאמור, לוואן דה סטרייק היתה היכרות קודמת עם פרד רוטן ומו אלאך. הוא השתייך למחלקת הנוער של ויטסה ועלה לקבוצה הבוגרת בתקופה בה רוטן אימן את הקבוצה, והיה חלק מהסגל גם כאשר מו אלאך התמנה למנהל הספורטיבי, אך אז יצא לעונת השאלה בפלורה טאלין האסטונית (שבעה שערים ב-32 משחקים). ב-2014 סיים חוזה בוויטסה ועבר לקאמבור, במדיה כבש 34 שערים בשלוש עונות, כולל 11 משחקים תחת הדרכתו של רוב מאס. אוטרכט רכשה את ואן דה סטרייק בקיץ 2017 ב-600 אלף יורו והקשר הקדמי הרשים מהרגע הראשון והוביל את הקבוצה למקום החמישי בתום העונה הסדירה.
עוד בנושא
מרקו בלבול על כניסת ה-VAR: "אני תומך מאוד ואפילו מעריץ נלהב"
הרכש היקר בתולדותיה? "מכבי חיפה תממש את האופציה על פריי"
מכבי חיפה תמנה מנג'ר זר למחלקת הנוער, איל ברקוביץ' לא יגיע


