אחרי שהבוקר (חמישי) דווח בטורקיה שבשיקטאש מעוניינת באלי דסה, במכבי תל אביב מאשרים שהקבוצה מאיסטנבול פנתה רשמית לגבי רכישת המגן. את ההצעה הביא סוכנו של דסה, אבי נמני, והשחקן מעוניין לעבור לבשיקטאש, שתנהל כעת משא ומתן לרכישתו במטרה לצרפו כבר בחלון ההעברות הנוכחי. הטורקים מוכנים לשלם 300 אלף יורו עבור דסה, ולמרות שטרם החל משא ומתן ההערכה היא שהוא יוכל להשתכר במדיהם כ-700 אלף יורו בעונה.
כזכור, דסה מחזיק גם בהצעה מלודוגורץ, אלופת בולגריה שפנתה אליו לפני כשבועיים והציעה לו חוזה בגובה 600 אלף יורו לעונה, לא כולל מענקים. במקביל סוכניו של דסה, שירד לאחרונה בדרישותיו ממכבי תל אביב להארכת חוזה, שעמדו על 800 אלף יורו לעונה, אך עדיין מסרב להצעה הנוכחית של הצהובים שעומדת על סביב ה-400 אלף יורו לעונה, מחפשים עבורו יעד אפשרי גם בליגה הרוסית.
בסביבתו של דסה אמרו לפני כשבועיים: "אלי היה מאוד רוצה לחתום בחוזה שיגרום לו להרגיש מרוצה, אבל כל הסחבת הזו בטח גם גורמת לו לרצות לבחון הצעה מחו"ל ולראות עד כמה הוא מסוגל לאתגר את עצמו במדינה זרה ובליגה שהוא לא מכיר".
עוד בנושא
דסה ירד בדרישות, אבל מסרב להצעה של מכבי תל אביב לחוזה חדש
דסה במגעים עם לודוגורץ, תציע למגן 600 אלף יורו לעונה?
פרטי עסקת הענק של דאבור, מאמן סביליה: "רצינו אותו עכשיו"
עדכון ראשון 10:07
יתרון (5) 209
20:45

פנרבחצ'ה

באיירן מינכן
(8+)
פנרבחצ'ה אחרי שני הפסדים רצופים בבית וכמובן שהציפייה הגדולה ממנה היא להתעורר ולהביס אבל באיירן לא תעשה לה הנחות. גם אם יהיה פה ניצחון ביתי, הוא לא יושג בקלות
יתרון (5) 254
22:00

מכבי תל אביב
(6+)

אולימפיאקוס
כרגע, מכבי תל אביב לא נראית כמו קבוצה שתצליח לנצח יותר מדי העונה ביורוליג. היא התעלתה בדרבי, אך מעבר לזה, נראית כקבוצה חלשה מאוד. היוונים אחרי הפסד צמוד לאנאדולו, יצטרכו להתאושש, וינצחו במגרש ה"ביתי" של הצהובים
מעל/מתחת נקודות (169) (5) 255
22:00

מכבי תל אביב
(169+)

אולימפיאקוס
המשחקים של מכבי תל אביב עד כה היו בקצב גבוה עם סקור גבוה גם כן. זה לא צפוי להיראות אחרת הערב. 170 נק' ומעלה
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין