הפועל באר שבע תחל היום (שני) אחר הצהריים מחנה אימון בן שלושה ימים בקיבוץ נחשולים, המקום בו ערכה הקבוצה מחנה אימונים באמצע העונה שעברה. עוד קודם נערך בבוקר, ובו דיבר ברק בכר עם שחקניו באסיפה יוצאת דופן בתוכנה.
המאמן הבהיר כי בקרוב ייתלה במועדון לוח ובו נהלים ברורים באשר לגבולות הגזרה שהוא מציב לשחקנים. כבר הבוקר אמר לשחקנים שחדר האוכל של המועדון ייסגר 45 דקות לפני האימון, כדי שלא יהיו שחקנים שייזכרו לאכול חצי שעה לפני תחילתו. בכר הוסיף כי מהרגע שמגיעים למתחם האימונים תהיה לשחקנים שעה לעיסויים וטיפולים, ורבע שעה לפני תחילת האימון, עליהם לעסוק אך ורק בו ולא בשום דבר אחר.
"יש שחקנים שמתנהלים בחוסר חשק ובחוסר סדר", אמר בין היתר, "זורקים את הדברים המלוכלכים שלהם על הרצפה ומשאירים את חדר האוכל מלוכלך. אלה דברים שמשפיעים אחרי זה על המשחק. מהיום כולכם תגיעו שעה ורבע לפני האימון. יש כאלה בלי חשק, כאלה שמאחרים. אני מבקש להתרכז, לחזור להיות קבוצה ששולטת במשחק ולא עשר דקות פה או עשר דקות שם. יש גם שחקנים שלמרות שהם לא משחקים באים תמיד במצב רוח טוב ועם חיוך, אבל יש גם כאלה שכל הזמן מקטרים".
עוד בנושא:
1.88 מ' של כוח וטכניקה: מכבי תל אביב בונה על עדן קארצב
"קיבלתי את הבשורה בהלם מוחלט": פיראס מוגרבי מנסה לעכל את הפציעה
אלי טביב לעניים: הפועל תל אביב בדרך לשום מקום
הפועל באר שבע רוצה חלוץ זר בינואר. ז'וליאן סטו יפנה מקום?
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין