סגל נבחרת ספרד פורסם: סבאיוס וגאיה בהופעות בכורה, קוקה ואלבה בחוץ
זימונים מפתיעים בסגל לה רוחה תחת המאמן החדש לואיס אנריקה לקראת משחקיה בליגת האומות. הקשר מאתלטיקו מדריד נותר בחוץ, וכך גם המגן מברצלונה. יורנטה, רודרי וסוסו בפנים
עידן לואיס אנריקה כמאמן נבחרת ספרד נפתח היום באופן רשמי, עם פרסום הסגל לקראת המשחקים בליגת האומות. הנבחרת הספרדית שהודחה בצורה מאכזבת מהמונדיאל כבר בשלב שמינית הגמר, מקווה להתחיל סבב נוסף של הצלחות והמאמן החדש מתחיל את הדרך במשחקים מול אנגליה וקרואטיה.
מספר שמות מפתיעים זומנו לסגל ספרד החדש, ביניהם דני סבאיוס וחוסה גאיה שיגיעו להופעת בכורה, רודרי הקשר הצעיר של אתלטיקו מדריד, איניגו מרטינז בלמה של אתלטיק בילבאו, וסוסו שמציג יכולת גבוהה במדי מילאן, מקבל אף הוא את הזימון השני בקריירה. מי שמפנים את מקומם בסגל עבור הזימונים המפתיעים הם קוקה, יאגו אספאס וג'ורדי אלבה, שהיו עד לאחרונה שחקנים משמעותיים בנבחרת הספרדית.
בגזרת השוערים, דוד דה חאה ממשיך לקבל את הקרדיט למרות פתיחת העונה החלשה במדי מנצ'סטר יונייטד. קפה אריסבלאגה שוערה של צ'לסי ומי שהפך הקיץ לשוער היקר בהיסטוריה, מקבל אף הוא זימון. מי שישלים את מצבת השוערים הוא פאו לופז, העומד בקורות בטיס.