המנהל הטכני מוחמד אלאך הודיע להנהלת מכבי חיפה כי לאחר התייעצות עם המאמן פרד רוטן הוא רוצה להחתים גם שחקן כנף זר ולא רק קשר אחורי, כפי שהיה מתוכנן עד עכשיו. במקרה שהתכנית תצא לפועל, קאיו או אליסון דוס סנטוס יעזבו. "ההחלטה הסופית תתקבל רק בסיום המחנה", ציין אתמול (שבת) גורם במועדון. הבעלים יעקב שחר והמנכ"ל אסף בן דב אמורים להצטרף ביממה הקרובה למחנה. שחר מתכוון לשוחח עם השחקנים אותם יפגוש לראשונה מאז תחילת האימונים בישראל.
עוד בנושא
מכבי חיפה הביסה 0:6 את הקבוצה עד גיל 23 של אוטרכט
הכנה: הפועל חיפה הפסידה 3:1 לברוז', פאפאזוגלו מגיע להתרשמות
יואב כץ משדר עסקים כרגיל: "רוצה לשפר את האיכות, אנחנו חלשים בהתקפה"
מכבי נתניה ניצחה 1:2 את דיושג'ר, עירוני קרית שמונה הפסידה 1:0 לניטרה
קובי רפואה: "משוכנע שדמארי יעשה עונה גדולה בהפועל תל אביב"
העונש הצפוי לבית"ר: משחקים ללא קהל וקנס של לפחות 100 אלף שקל
בחיפה מקווים שז'ורז מאנג'ק מספרטה פראג יחתום בסופו של דבר, למרות שעדיין לא הושג סיכום עם קבוצתו שדורשת כחצי מיליון יורו, בעוד שהירוקים מוכנים לשלם פיצוי סמלי ובונוס עתידי על פי הישגים. כזכור, לקמרוני הוצע חוזה לשנתיים והתנאים הכספיים שלו לא יהוו מכשול. "השבוע העסקה תיסגר לכאן או לכאן. מקווים שיצטרף, אבל שום דבר לא סגור", אמרו בחיפה. גם עסקת עידן ורד, כך נראה, לא תיחתם לפני המשחק של בית"ר ירושלים ביום חמישי. אלי טביב כבר הודיע כי המגעים יימשכו רק לאחר הסיבוב הראשון באירופה.
השחקנים קיבלו הודעה כי היום ייערך אימון אחד בבוקר, זאת משום שפרד רוטן החליט להעניק מנוחה אחרי שני המשחקים בסוף השבוע. למרות שמועות רבות בעניין, רוטן החליט שסדר הקפטנים העונה לא ישתנה. רמי גרשון, שממשיך להיות מתופקד כמגן שמאלי, יענוד את הסרט. גל אלברמן הוא הקפטן השני.
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
