ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע כי הסיר מחשבון הפייסבוק שלו את הפוסט שעסק בהתנהגות אוהדי בני סכנין בדקת הדומייה שנערכה לנספי אסון השיטפון בערבה בשבוע שעבר. כזכור, ראש הממשלה תקף את אוהדי סכנין לאחר פרסומים על ביזוי דקת הדומייה וזאת למרות שלטענת כל האנשים שהיו במקום, כולל שחקני ואנשי הפועל רעננה, אנשי צוות השיפוט, ושדרי המשחק, ביזוי כזה כלל לא התרחש.
במקביל, פנה יושב ראש בני סכנין מוחמד אבו יונס לבנימין נתניהו בדרישה שיסיר את הפוסט מחשבון הפייסבוק שלו.
גורם בהנהלת סכנין התייחס לדברים שנכתבו בפוסט ואמר: "כשראש הממשלה תוקף על סמך שקרים זה חמור מאוד. סכנין היא סמל למגזר הערבי ולמעשה דבר כזה גורם לצל שמטיל ראש הממשלה על כלל המגזר ומן הראוי שיסדר זאת". כעת, כאמור, הוסר הפוסט מחשבון הפייסבוק של ראש הממשלה.
עוד בנושא
אבו יונס פנה במכתב דרישה לנתניהו: הסר את הפוסט נגד סכנין
בני בן זקן: "הגיע הזמן שננצח את הפועל באר שבע בליגה"
בהולנד מאשרים: פרד רוטן סירב לטוונטה, יישאר במכבי חיפה
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


