מכבי תל אביב ערכה היום (ראשון) מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מחר נגד בית"ר ירושלים (21:00, ערוץ הספורט). הצהובים יגיעו להתמודדות בטדי עם רצף של שלושה הפסדים רצופים, והם יודעים שהם מוכרחים להתחיל להשיג נקודות בקרוב אם הם רוצים לשמור על המקום הרביעי שיסדר כרטיס למוקדמות הליגה האירופית בעונה הבאה.
ג'ורדי קרויף: "זה משחק חשוב מאוד בשבילנו. אנחנו צריכים נקודות וצריכים גאווה. אנחנו מגיעים מלאי תשוקה וחדורי מטרה כדי להשיג שלוש נקודות. יהיה משחק קשה מאוד. בית"ר עדיין נלחמת על האליפות ואיבוד נקודות נגדנו יהיה להם רע מאוד. בתקופה הרעה הזאת זה מבחן לאופי שלנו. כל עוד יש סיכוי לעשות משהו נמשיך להילחם. בכדורגל הכל אפשרי. כשנופלים צריכים לעמוד חזקים יותר".
ההולנדי הוסיף: "מי שמראה באימונים שמגיע לו לשחק, ישחק. השחקנים רעבים ויש על מה להילחם. בשבילי זה משחק חשוב להחזרת הגאווה. זה הזמן להראות אופי. יש לחץ, אבל אנחנו צריכים להתמודד איתו. טדי הוא אחד האצטדיונים הקשים, יש בו אווירה מחשמלת. אני מאמין שנוכל לנצח שם למרות הקושי".
עוד בנושא:
מכבי תל אביב מרוצה מהמושאלים: פיליפנקה, חוזז וגלזר צפויים לחזור
במכבי תל אביב מעריכים: קרויף לא יהיה המנהל הטכני בנבחרות
מכבי תל אביב פתחה בראיונות עם מועמדים לאימון ולניהול ספורטיבי
על עתידו: "ברצלונה? אני לא חושב על זה, אז אל תשאלו אותי על זה. אני חושב רק על המשחק מחר ולא מתעסק בשמועות של התקשורת. אני לא רוצה לדבר על דבר אחר מלבד בית"ר. השחקנים מפוקסים וחושבים רק על בית"ר, ולא על העתיד שלי. חושבים על מה שבאמת חשוב וזה המשחק מחר. מזל עוזר, אבל בסופו של דבר צריך לעשות מה שחייבים לעשות. כרגע אנחנו עם רצף של שלושה הפסדים רצופים, דבר שלא קרה הרבה זמן, אבל אלה פני הדברים. אפשר למצוא המון תירוצים, אבל צריך לחזור לעצמנו, להראות אופי ותשוקה ולחזור לעניינים".
דור פרץ: "אני לא חושב שאנחנו משחקים גרוע. אלה היו משחקי מפתח שיכלו להוביל אותנו למצב טוב יותר ולא היינו שם, פישלנו. למה זה קרה? אין לי הסבר מדויק. עשינו את המיטב ולא הוצאנו מספיק מהמשחקים האלה. גם כשמנצחים וגם כשמפסידים יש מקום לשיפור. אנחנו רואים שיש הרבה מה לשפר. המשחק מחר הוא המשחק החשוב ביותר לנו ואנחנו רוצים להביא שלוש נקודות. אנחנו לא קבוצה כושלת. להסתכל אחד בשני לעיניים אחרי שלא ניצחנו זה לא כיף, במיוחד לא למאמן. הכדורגל ממשיך הלאה ואם לא נעשה את זה נתרסק. אווירה טובה מובילה לתוצאות טובות. אנחנו יודעים שנתניה רודפת אחרינו, אבל מסתכלים על עצמנו ועל הנקודות שאנחנו צריכים להשיג. לחץ עוזר לנו להשיג את המקום הטוב ביותר".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 24 8 4 27-70 80 2 מכבי תל אביב36 21 8 7 33-60 71 3 בית"ר ירושלים36 20 8 8 51-75 68 4 הפועל חיפה36 17 11 8 39-48 62 5 מכבי נתניה36 16 10 10 54-59 58 6 בני יהודה תל-אביב36 13 10 13 41-47 49


