בית"ר ירושלים הודיעה היום שלמעלה מ-12,000 צופים כבר הבטיחו את מקומם במשחק הבית של הקבוצה נגד הפועל באר שבע במחזור ה-11 בליגת העל. ההתמודדות בין הקבוצות תשמש כמשחק המרכזי של המחזור ותתקיים ביום שני, ה-27 בנובמבר.
במועדון מהבירה מצפים לכ-25 אלף אוהדים במשחק נגד אלופת השנתיים האחרונות. על פי כמות הכרטיסים שאוהדי בית"ר ירושלים יקנו, יוחלט אם לתת לאוהדי באר שבע את היציע הצפוני/מרכזי המכיל קרוב ל-4,000 מקומות או את היציע הדרומי המכיל מעל 9,000 מקומות.
בקבוצה החליטו לצרף בלם זר בינואר והצוות המקצועי כבר עוקב אחר מועמדים. בית"ר מוליכה את ליגת העל בשערי זכות, אבל בשבועות האחרונים נשמעה לא מעט ביקורת על חוליית ההגנה, והקבוצה כבר ספגה העונה 14 שערים - יותר מכל קבוצת צמרת אחרת. חלק מהטענות היו על כך שאנטואן קונטה לא מכוון את שאר שחקני ההגנה במהלך משחקים, כך שמעבר לחיפוש אחר בלם טכני ומהיר, בבית"ר רוצים שחקן שגם יוסיף מימד של מנהיגות.
כמו כן, נשקלת אפשרות לצרף חלוץ זר כדי לעבות את הרוטציה בחוד, אבל בשלב הנוכחי המיקוד הוא בבלם. אם בית"ר תמצא שחקן מתאים, היא תצטרך להיפרד מאחד הזרים שרשומים כעת בקבוצה מכיוון שכבר יש לה שישה. אם אריק סאבו ימצא קבוצה שתסכים לרכוש אותו בינואר, נראה שהקבוצה מהבירה תאפשר לו לעזוב.
עוד בנושא:
בעקבות הביקורת: בן זקן יערוך יותר אימונים טקטיים
ביקורת בבית"ר ירושלים על חוליית ההגנה
בוריס קליימן הורחק מהאימון אחרי עימות עם סתיו שושן
דוברות משטרת ירושלים הודיעה היום על מעצרם/עיכובם של שמונה חשודים בהונאה, שחלקם ככל הנראה גם ניהלו מגעים על הפיכת החברה שלהם לספונסרית של בית"ר ירושלים. על פי ההודעה: "משטרת ישראל חשפה פעילות שיטתית ומאורגנת של בעלים של חברת ליסינג, שעל פי החשד, הונו ועשקו עשרות אזרחים בשווי מוערך של מיליוני שקלים... חקירת המשטרה נמשכת בדגש לאיתור קורבנות נוספים שנפגעו ממעשי ההונאה של החשודים וכן אל מול גופים נוספים , בהם קבוצות ספורט, שעל פי החשד פעלו החשודים גם מולם".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות


