רכש נוסף להפועל חיפה: המועדון הודיע היום (ראשון) על סיכומו לשנתיים של שוער נבחרת ליטא, ארנסטאס שטקוס. השוער בן ה-32, שהיה המועמד המוביל להגיע בעונה שעברה לפני פיט פלטהאוזן, צפוי להגיע לישראל ביממה הקרובה ולחתום על חוזהו לאחר שיעבור בדיקות רפואיות.
שטקוס, המתנשא לגובה 1.90 מטר, שיחק בעונה שעברה בדן האג מהליגה ההולנדית הראשונה וגם בקבוצות מטורקיה, בולגריה וקפריסין. השוער רשם 14 הופעות במדי נבחרת ליטא, כולל הופעה במרץ האחרון בוומבלי נגד נבחרת אנגליה (0:2 לאנגליה) בה הצטיין. 
השוער הליטאי הוא השחקן הבינלאומי השלישי שמצטרף למועדון הקיץ, לאחר החתמתם של שחקן נבחרת מולדובה ראדו גנסארי וגבריאל תמאש הרומני, שרשם 65 הופעות במדי נבחרתו. הבעלים יואב כץ, שניהל את המשא ומתן מול סוכניו של השחקן, אמר: "החתמנו שוער ברמה גבוהה ואיכותי ואני בטוח שיחד עם שחקני הרכש הנוספים שיצטרפו יחזקו מאוד את הקבוצה".
חיים מגרלשווילי שעדיין לא חתם על חוזה חזר להתאמן. במועדון מעריכים שיחתום. במקביל נמשך המשא ומתן עם שלומי ארבייטמן. במועדון מתוחים מאוד לקראת ההחלטה של מכבי תל אביב בעניין דור פרץ. אם השחקן לא ישוחרר, יחתימו זר חמישי ואחרון בעמדה הזאת.
עוד בנושא:
כעס על רואש: "כנראה שכח מה יואב עשה בשבילו"
הפועל חיפה: ראסמוס סויסטדט וראדו גנסארי חתמו ויצטרפו לאימונים
בגלל טעויות העבר: חוזי הזרים בהפועל חיפה מבוססים על נקודות
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



