מכבי תל אביב תעביר סכום של 600 אלף שקל בקירוב למכבי פתח תקוה כחלק מעסקת המכירה של טל בן חיים לספרטה פראג. הצ'כים ישלמו למכבי תל אביב 2.9 מיליון יורו עבור שחקן הכנף שחתם רשמית הערב (שני) לארבע שנים, אבל מכבי תל אביב תצטרך להעביר חמישה אחוז למכבי פתח תקווה ובסך הכל סכום של 145 אלף יורו.
עוד בנושא:
טל בן חיים חתם רשמית לארבע שנים בספרטה פראג הצ'כית
בלוג הקיץ על הפשרה שעשו מכבי תל אביב וטל בן חיים
בן חיים, תתכונן: האנטישמיות הפרועה של אוהדי ספרטה פראג
מכבי תל אביב פתחה במגעים לצירוף גידי קאניוק ממכבי פתח תקוה
כזכור, לפני כשנה מכר יושב ראש מכבי פתח תקוה אבי לוזון את החלק של הקבוצה בכרטיס השחקן של בן חיים תמורת 250 אלף יורו. לוזון התעקש אז להשאיר ברשות מכבי פתח תקוה חמישה אחוז מהכרטיס ולמכור למכבי תל אביב רק 20 אחוז מתוך ה-25. חמשת האחוזים שנשארו בידי מכבי פתח תקוה שווים לה כעת 145 אלף יורו.
אגב לפני שנה העדיף לוזון למכור את 20 האחוזים תמורת 250 אלף יורו כי הוא חשש שבן חיים יישאר במכבי תל אביב עד סוף הקריירה שלו, והוא לא יוכל לממש את חלקו בכרטיס. כעת הוא יקבל כמעט 600 אלף שקל תמורת חמשת האחוזים וזה יותר טוב מכלום.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


