בצל העזיבה של יוסי בניון, שכבר סיכם בבית"ר ירושלים, הודיעה היום (שני) מכבי תל אביב על שני צעדים משמעותיים נוספים לקראת העונה הקרובה. בראש ובראשונה, הודיעו הצהובים על השאלתו של אופיר דוידזאדה מגנק הבלגית, והוא מצטרף לעונה אחת לסגנית האלופה, וילבש את החולצה מספר 27. בהודעה הרשמית של הקבוצה, נכתב כי כעת יצטרף דוידזאדה למחנה האימונים באוסטריה.
דוידזאדה אמר לאחר החתימה: "שמח להצטרף למכבי תל אביב. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש את החברים החדשים שלי במחנה, ולעמוד ביעדים של המועדון לעונה הקרובה".
עוד קודם לכן, בישרה מכבי תל אביב כי ברק יצחקי האריך את חוזהו במועדון בשנה, בדרך לעונתו השמינית במועדון. החלוץ הוותיק, ששמו נקשר במספר קבוצות אחרות, בין היתר האקסית בית"ר ירושלים, יצטרף לחבריו במחנה האימונים באוסטריה.
השכר של יצחקי מורכב מ-180 אלף דולר שכר בסיס, ועוד אלף דולר לנקודה (על פי חישוב של מכבי תל אביב לפי 60 נקודות בעונה), כך ששכרו יעמוד על כ-240 אלף דולר. אומנם מדובר בחוזה מקוצץ ביחס לעונה שעברה, אך עדיין מכובד, מאחר שג'ורדי קרויף מעריך את יצחקי מקצועית וזוכר לו את השערים שכבש העונה, שהיו מכריעים בלא מעט משחקים.
יצחקי בן ה-32 הצטרף למכבי תל אביב ב-2010, מבית"ר ירושלים, ומאז כבש 27 שערי ליגה. אשתקד כבש שבעה שערי ליגה. לאחר החתימה אמר לאתר הרשמי: "אני שמח להמשיך במועדון שתמיד היה לי לבית והראה לי כמה הוא רוצה אותי. זהו המקום הנכון לי שבו אוכל לתת את כל כולי למועדון ולהחזיר לו במגרש. אני וחברי השחקנים ניתן את הכל על מנת להחזיר את מכבי למסלול ההישגים וההצלחות".
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים הודיעה: יוסי בניון סיכם את תנאיו לעונה אחת
ליגה אירופית: מכבי תל אביב מול טיראנה, בית"ר ירושלים מול ושאש
מוקדמות ליגת האלופות: הפועל באר שבע תפגוש את הונבד בסיבוב השני
אלטמן דרש 2.5 מיליון שקל ברוטו: "אף שחקן לא יציב לנו תנאים"
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.


