בני יהודה ממשיכה את חגיגות הזכייה בגביע המדינה, והערב (שבת) המוקד עבר ל"גן התקווה" בשכונת התקווה. אלפי אוהדי הקבוצה הגיעו לאירוע וקיבלו בתשואות רמות את גיבורי הזכייה שעלו על הבמה עם הגביע השלישי של המועדון, בו זכו ביום חמישי אחרי הניצחון הדרמטי בפנדלים על מכבי תל אביב. הזמרים ליאור נרקיס ואיתי לוי יופיעו בהמשך.
עוד בנושא:
בני יהודה זכתה בגביע אחרי 3:4 בפנדלים מול מכבי תל אביב
כפיר אדרי: "אי אפשר להסביר את זה, עשינו משהו חלומי"
צפו בחגיגות של בני יהודה: "אפשר לעשות עוד הרבה דברים גדולים"
גמר אותם: סתיו פיניש הגשים לאמו ולבני יהודה את הפנטזיה
הברכות של האקסים, העקיצות לבניון והתרנגול: התגובות ברשת לזכייה
הקפטן איציק עזוז אמר: "מטורף מה שקורה פה. ידעתי שתהיה שמחה גדולה, אבל לא ציפיתי לדבר כזה. האוהדים שלנו עברו שנים לא קלות עם הקבוצה, ואני שמח בשבילם. סוף סוף תואר לבני יהודה. תמיד חלמתי לקחת תואר עם בני יהודה, אין לי יותר מדי מילים לתאר את ההרגשה. ראיתי כבר את כל האירועים בלופ איזה 20-30 פעמים. לקחתי את הגביע הביתה וכל הזמן עצרו אותי ברחוב".
המנכ"ל כפיר אדרי, ששימש כמאמן בסוף העונה וכמובן בגמר הגביע: "אפשר לראות כמה היום הזה הוא יום מיוחד. לא רציתי להיות מאמן, לא אימנתי אף פעם ואין לי כוונה לאמן בעתיד. לקחתי את זה כחוויה ואני שמח שהחוויה הזו התעצמה עוד יותר. זה משהו שילווה אותי לכל החיים. היינו לפני 5-6 שנים באירופה, התגעגענו להיות במפעל הזה".
הבעלים ברק אברמוב: "שמח שנפל בחלקי לעשות את זה בעונה הראשונה שלי בקבוצה, אחרי שבני יהודה לא זכתה בגביע 36 שנים. מיום חמישי בלילה ועד עכשיו החגיגות נמשכות. אני שמח לראות פה דורות של אוהדים חוגגים, אין מאושר ממני. בימים הקרובים נדבר על העונה הבאה, אבל עכשיו זה הזמן לחגוג".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין