הפועל באר שבע בעיצומו של מסע לאליפות ראשונה מאז 1976, ולרגל המאורע - תזכה או לא תזכה - אורן יוסיפוביץ מוואלה! ספורט מתלווה לקבוצה, לעיר ולאוהדיה, עם סדרה שבועית. להלן הפרק הראשון: על הנאחס ועל הלחץ. בזמן שבאר שבע נלחמת במכבי תל אביב, בלחץ ההיסטורי ובשדים מהעבר, גרעין גדול של אוהדיה סבור שהמכשול העיקרי בדרך לאליפות ראשונה זה 40 שנה הוא בכלל הנאחס.
הפרק הראשון מציג את סיפורם של האוהדים שמשתייכים לארגון "עמה יעמיק" ("שתתעוורו"), שחרט על דגלו את האמונה בעין הרע. לא במקרה אפשר לשמוע ביציעי הקבוצה את הקריאה "באר שבע לא תרד", בניסיון להבהיר שהמטרה האמיתית היא הישרדות ולא מדברים על אליפות, מטעמי עין הרע. מתברר שהפעילות של החבר'ה מ"עמה יעמיק" הפכה לדומיננטית יותר ויותר, עם השפעה ישירה על השחקנים. הם דורשים מאליניב ברדה שלא להחליף את סרט הקפטן, מבקשים ממאור בוזגלו להסתפר לפני כל משחק כדי להימנע ממנחוס, וממש לא אוהבים כשג'ון אוגו מסתלבט עליהם.
האם התופעה המשעשעת עברה את הגבול? עד כמה היא משפיעה על הקבוצה? ואיך יתנהגו במקרה של אליפות היסטורית ("עמה עמה")? צפו בפרק הראשון בסדרה.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(7.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין


