טוכל הזהיר את בלינגהאם: "לא אשנה החלטה כי הוא מנופף בידיים"הקשר הגיב בכעס להחלפתו בניצחון על אלבניה ונופף בידיו לעבר הספסל. מאמן נבחרת אנגליה שלח מסר ברור: "צריך לדעת לכבד אחד את השני"
טוכל מתכונן למונדיאל: "נעלי הקסם" שהעניק לשחקני נבחרת אנגליהשלושת האריות היא הנבחרת האירופית היחידה ש הבטיחה את השתתפותה בגביע העולם, אך המאמן לא הסתפק בהישג וצייד את חניכיו ב"נעליים משנות תודעה". ההסבר המלא
הוא כמעט שנה בתפקיד, ובאנגליה עדיין לא מבינים את טוכלפחות משחקים ושערים, סגל מבולבל וטקטיקה לא מגובשת: ב-BBC ניתחו את 325 הימים הראשונים של המאמן: "לעתים זה מרגיש כמו צעד אחורה"
חם באנגליה: טוכל מודה שגם אמו "נגעלה" מההתנהגות של בלינגהאםמאמן נבחרת אנגליה התייחס לההתפרצויות של בלינגהאם: "לפעמים רועים את הזעם והאש, וזה יוצא בצורה דוחה שגם מרתיעה את חבריו לקבוצה"
"אין שיטה, אין זהות, אין תכלית": נבחרת אנגליה ממשיכה לייאשה-3:1 מול סנגל העלה את מפלס הלחץ סביב טוכל. קין תקף ("נראה שאיבדו את הדרך"), איאן רייט: "עוד נגיע לקיץ הבא בלי לדעת מי אנחנו"