הביקורת המפתיעה על פליק: "מקווה שלא יאריכו לו את החוזה"שוער העבר של נבחרת פולין טען: "עם סגל כזה הוא צריך היה לזכות בכל תואר אפשרי. לבנדובסקי צריך לעזוב, הכוכבים לא מוסרים לו"
"אם פולין לא תעלה למונדיאל, לבנדובסקי יפרוש מהנבחרת"בפולין ממתינים למינויו של מאמן חדש ותוהים לגבי עתידו של החלוץ שעדיין לא הודיע שהוא חוזר: "עשוי להיות הריקוד האחרון שלו"
"רוברט לבנדובסקי לא אדם טוב, הוא רואה בעצמו מלך"סוכנו לשעבר של החלוץ, שמואשם בניסיון סחיטת שחקן ברצלונה ורעייתו, טען בריאיון: "הוא לא מהסס להכפיש, לתמרן ולשקר". ומה אמר לו אחרי החתימה בבאיירן?
ברצלונה מתכוננת ליום שאחרי לבנדובסקי: הכוכב שסומן לקיץ 2026החלוץ הפולני יהיה בקרוב בן 37, והעונה הרביעית צפויה להיות גם האחרונה שלו במדי אלופת ספרד. מחליפו יעלה 100 מיליון יורו?
על רקע פרשת לבנדובסקי: מאמן נבחרת פולין הודיע על התפטרותואחרי ההפסד במוקדמות המונדיאל והאולטימטום של החלוץ, מיכאל פרובירז' עוזב: "אחזיק אצבעות לנבחרת, היא נכס לאומי משותף לכולנו".