וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אפקט טראמפ: נבחרת אנגליה שוקלת לערער על האדום של קוואנסה

ההתאחדות האנגלית שוקלת פנייה לפיפ"א בעקבות ביטול ההשעיה של פולארין באלוגון. שחקן ההגנה אמור להחמיץ את רבע הגמר מול נורבגיה

תקציר: מקסיקו - אנגליה 3:2/כאן11

ההתאחדות האנגלית בוחנת את האפשרות להגיש ערעור על הכרטיס האדום שספג ג'ארל קוואנסה בניצחון הדרמטי 2:3 על מקסיקו בשמינית גמר מונדיאל 2026, זאת בעקבות התקדים החריג שנוצר עם ביטול השעייתו של חלוץ נבחרת ארצות הברית, פולארין באלוגון.

קוואנסה הורחק בדקה ה-54 לאחר התערבות מערכת ה-VAR, שקבעה כי התיקול שלו על חסוס גאיארדו הצדיק כרטיס אדום ישיר. נכון לעכשיו, בלם אנגליה צפוי לרצות עונש הרחקה ממשחק אחד ולהחמיץ את רבע הגמר מול נורווגיה בשבת.

אלא שבאנגליה לא ממהרים להשלים עם ההחלטה. על פי דיווח ב"דיילי מייל", בהתאחדות מקיימים דיונים פנימיים ובוחנים את כל האפשרויות המשפטיות, במיוחד לאחר שפיפ"א החליטה לבטל את השעייתו האוטומטית של באלוגון, שהורחק במשחקה של ארצות הברית מול בוסניה.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

שחקן נבחרת אנגליה ג'ארל קוואנסה/רויטרס

ההחלטה בעניינו של באלוגון עוררה סערה ברחבי עולם הכדורגל, לאחר שנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ התערב באופן אישי ופנה לנשיא פיפ"א ג'אני אינפנטינו. בעקבות ההתערבות בוטלה ההרחקה, ובאלוגון יהיה זמין לרבע הגמר מול בלגיה - מהלך שעורר טענות קשות לאפליה ולהעדפה של הנבחרת המארחת.

באנגליה סבורים כי אם פיפ"א הייתה מוכנה לבטל השעיה במקרה אחד, אין סיבה שלא תבחן מחדש גם את ההרחקה של קוואנסה. עם זאת, בשלב זה טרם התקבלה החלטה סופית האם אכן יוגש ערעור. גם צרפת גם פנתה לביטול כרטיס - במקרה שלה מדובר בצהוב של מייקל אוליסה.

בינתיים, המאמן תומאס טוכל קיבל גם חדשות מעודדות לקראת רבע הגמר. המגן ריס ג'יימס, שנעדר משלושת המשחקים האחרונים בשל פציעה בשריר הירך האחורי, עשוי לשוב לאימונים כבר במהלך השבוע ולהיות כשיר למשחק מול נורווגיה.

מנגד, ג'ד ספנס, שנכנס כמחליף מול מקסיקו, סיים את המשחק עם כאבים ברגלו התחתונה. מצבו ייבחן בימים הקרובים, כאשר באנגליה מקווים שיעמוד לרשות הצוות המקצועי לקראת הטיסה למיאמי, שם ייערך משחק רבע הגמר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully