וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההצעה הדרמטית מפנר והשיחה עם אוברדוביץ': כך האריך ג'ארד הארפר את חוזהו

24.6.2026 / 16:30

הטורקים ביקשו מהפועל ירושלים לנקוב בסכום ביי-אאוט לשחרור ג'ארד הארפר, שהיה במגעים מתקדמים במשך חצי שנה להארכת חוזהו. בבירה לא התכוונו לוותר, ואחרי השיחה עם המאמן החדש נחתם החוזה הגדול בתולדות המועדון. מאחורי הקלעים של החתמת הענק

צפו: שחקני מכבי תל אביב חוגגים אליפות בחדר ההלבשה/אודי ציטיאט

הפועל ירושלים הודיעה היום (רביעי) על הארכת חוזהו של ג'ארד הארפר בשלוש עונות נוספות תמורת כ-5 מיליון דולר לכל התקופה. בכך ישלים הארפר חמש שנים במדים האדומים, אחת התקופות הארוכות ביותר לשחקן זר במדי ירושלים. חוזהו הוא כמובן החוזה הגדול ביותר של שחקן בהפועל ירושלים מאז ומעולם.

בירושלים עמלו חודשים ארוכים מאחורי הקלעים כדי להבטיח את השארותו של הרכז המוביל שלהם, שזכה לעניין רב ביבשת, כולל הצעה אחת רשמית, אבל לרגע לא אמר כי ברצונו לעזוב את הבירה. "מתחייב להמשיך לתת את כל כולי בכל יום ובכל משחק, כדי לסייע לקבוצה להגשים את המטרות הגבוהות שהיא מציבה לעצמה. אני מאמין שביחד נוכל להגיע להישגים גדולים עוד יותר ולחוות עוד רגעים בלתי נשכחים", אמר היום הארפר. אז מה הוביל לחוזה החדש?

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

דרמה גדולה מאחורי חוזה היסטורי. הארפר/מאור אלקסלסי

הארפר החזיק בחוזה לעונה נוספת בירושלים, ובתחילת השנה האזרחית האחרונה החלו במועדון במגעים עם סוכנו במטרה לחתום על חוזה חדש וארוך יותר. בירושלים ידעו שיש עניין מצד קבוצות יורוליג שונות, אך באותו שלב עדיין לא הייתה שום הצעה על השולחן. עם תחילת המגעים הפערים בין הצדדים היו משמעותיים, ונראה היה כי הארכת החוזה לא תהיה עניין פשוט.

אחרי ההדחה מהיורוקאפ קיבלו בירושלים החלטה להאיץ את המהלך להשארתו של הארפר. במועדון החליטו ללכת רחוק מאוד עבור השחקן, שהיה אמור להרוויח בעונה הבאה 1.1 מיליון דולר, ולהגדיל את שכרו ככל שניתן כדי שיישאר. אמנם הצדדים לא הגיעו מיד לסיכום, אבל הארפר העביר מסר לראשי ירושלים כי הוא מעוניין להמשיך, מה שגרם להם להאמין שלמגעים יהיה סוף טוב.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה fiber ושדרגו את חווית הגלישה והטלוויזיה בזול!

בשיתוף וואלה פייבר

השמועות גרמו למתח, אך הוא התעקש. אדלסון/ברני ארדוב

השיא הגיע בזמן הפיינל פור של היורוליג, בדיוק לפני חודש. משלחת של הפועל ירושלים יצאה כדי לנסות ולהוביל מהלך שיעניק לאדומים חוזה ארוך טווח במפעל. מלבד פגישות עם ראשי היורוליג, נערכו גם פגישות עם ראשי קבוצות במפעל שיתמכו בכניסתם אליו, ואחת מהן הייתה עם פנרבחצ'ה הטורקית.

במהלך השיחה העלו ראשי הקבוצה הטורקית את נושא הארפר, וביקשו מירושלים לנקוב בסכום ביי-אאוט תמורתו יהיו מוכנים לשחררו. לירושלים נודע כי סוכנו כבר קיבל התעניינות מהקבוצה הטורקית, וכי מעבר לאיסטנבול עומד על הפרק. המשלחת האדומה, שכללה את הבעלים מתן אדלסון, הופתעה, אך הודיעה כי הארפר לא ישוחרר תמורת שום פיצוי.

שיחה שכל הצדדים מגדירים כחיובית מאוד. אוברדוביץ'/GettyImages, Alex Caparros

לאחר אותה פגישה עם פנרבחצ'ה עשו בירושלים מאמץ לסגור את תנאיו של הארפר. במקביל נמשכו השמועות על מעבר אפשרי לקבוצות יורוליג אחרות, כולל ידיעה שהוגדרה על ידי אנשי ירושלים כ"ידיעה שקרית ללא בסיס" על מעבר להפועל תל אביב. בקבוצה ידעו כי תנאיו של הארפר סוכמו בגדול, וכי באופן רשמי הדברים ייסגרו עם סיום העונה, בתקווה שתסתיים עם אליפות.

לפני פחות משבועיים הסתיימה העונה של האדומים עם הדחה בחצי גמר הפלייאוף נגד הפועל תל אביב, כשהארפר היה אחד מארבעה זרים שנשארו בישראל ולא עזבו עם התחממות הגזרה האיראנית. לאחר סיום העונה נערכה שיחה בין הארפר לבין המאמן החדש סשה אוברדוביץ', שיחה שכל הצדדים מגדירים כחיובית מאוד. לאחר אותה שיחה נחתם החוזה עם הארפר, והוא ימשיך להוביל את האדומים בשנים הקרובות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully