וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראפינו תקפה את נבחרת ההוקי אחרי שיחת טראמפ: "נראיתם כמו ליצנים"

עודכן לאחרונה: 27.2.2026 / 21:50

כוכבת הכדורגל לשעבר זעמה על הצחוק בחדר ההלבשה מהבדיחה של הנשיא, שלטענתה הקטינה את נבחרת הנשים שזכתה בזהב: "נתתם לו לגנוב לכם את הרגע"

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

מייגן ראפינו, כוכבת העבר של נבחרת ארצות הברית בכדורגל נשים ומבקרת ותיקה של הנשיא דונלד טראמפ, יצאה בחריפות נגד נבחרת ההוקי לגברים של המדינה בעקבות האופן שבו הגיבה לשיחת טלפון שקיבלה מהנשיא בחדר ההלבשה, זמן קצר אחרי הזכייה במדליית הזהב באולימפיאדת מילאנו-קורטינה.

ראפינו, שדיברה בפודקאסט שלה עם סו בירד, טענה שהשחקנים "נתנו לרגע של פעם בחיים" להיחטף לטובת יחסי ציבור של טראמפ - ואף תקפה אותם במילים קשות ("עכשיו אתם נראים כמו ליצנים"), לאחר שלדבריה צחקו מהערה של הנשיא שנתפסה כמזלזלת בנבחרת הנשים שזכתה גם היא בזהב. ראפינו סירבה להשמיע את קטע השיחה עצמו, ואמרה: "לא ניתן במה לזבל הזה".

הסערה פרצה סביב אותה שיחה, שבה טראמפ הזמין את נבחרת הגברים לנאום מצב האומה, ותוך כדי שילב "בדיחה" על כך שיצטרך להזמין גם את נבחרת הנשים - אמירה שנבחרת הנשים והסביבה שלה הגדירו כמיותרת ומקטינה. קפטנית הנבחרת, הילרי נייט, אמרה שהבדיחה הייתה "חסרת טעם", אך במקביל הגנה על שחקני הנבחרת הגברית וטענה שהם נקלעו לסיטואציה לא פשוטה.

ראפינו ביקרה גם את נוכחותו של מנהל ה-FBI קאש פאטל בחדר ההלבשה, וטענה שאצלן בנבחרת בנשים "דבר כזה לא היה עובר". מנגד, לפי דיווחים שונים בארצות הברית, חלק משחקני נבחרת הגברים כבר הודו בדיעבד שהתגובה שלהם לשיחה הייתה יכולה להיות טובה יותר, על רקע הביקורת הציבורית שהתעצמה מאז.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully