וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"לבעוט את אינפנטינו מחוץ לכדורגל": נשיא פיפ"א חוטף אש

עודכן לאחרונה: 5.12.2025 / 22:34

לאחר שהתנחף לטראמפ וניסה "להפעיל" את הקהל באולם, אינפנטינו עמד במוקד הביקורות: "אתה עושה לי בחילה, בושה לספורט". וגם: הדליפה שנמנעה

הגרלת מונדיאל 2026/ספורט1

מופע החנופה של נשיא פיפ"א ג'אני אינפנטינו מול דונלד טראמפ בהגרלת המונדיאל, לא עבר בשקט כמובן. נשיא ארה"ב קיבל כצפוי את פרס פיפ"א לשלום, אבל אינפנטינו הכביר במילים כלפי טראמפ, כולל דיבורים על עסקת שלום בין ישראל לחמאס, ובאופן כללי סיפק הופעה מוזרה על הבמה. בין היתר, הוא ניסה להפעיל את הקהל האמריקאי, הקנדי והמקסיקני - שלוש המדינות המארחות של מונדיאל 2026.

ברשתות חתכו את אינפנטינו וקראו "לבעוט אותו מחוץ לכדורגל", כפרפרזה על הסלוגן של פיפ"א. גולשים אחרים אמרו כי הוא "בושה לכדורגל" וגורם להם "מבוכה רבה" בעקבות "מופע הקרינג'" על הבמה.

בנוסף, על הבמה עצר אינפנטינו את דבריו של המנחה קווין הארט, שכמעט חשף תוכניות סודיות של פיפ"א בנוגע למופע המחצית בגמר המונדיאל. "בדקתי כמה תוכניות לקיץ, בזכות טיפ קטן שקיבלתי מג'אני עצמו", טען הקומיקאי. "אני יכול לומר לכם שלראשונה אי פעם, מופע המחצית של גמר המונדיאל יהיה ברמה של שובר קופות. אתם שומעים אותי?". כשהדוגמנית היידי קלום, המנחה לצדו, ביקשה שיגלה עוד, השיב הארט: "ובכן, אני לא יכול לעשות את זה. אני לא יכול להגיד יותר, כי זה יפר את ההסכם שעליו חתמתי."

בשלב זה התערב נשיא פיפ"א ואמר: "תיזהר!". הארט התעקש: "אני לא הולך לומר יותר מדי. אני לא אוציא את החתול מהשק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully