הלם - כך אפשר להגדיר את התחושה בהפועל תל אביב לאחר החלטת המשטרה לבטל את הדרבי אמש (ראשון) בעקבות האירועים. האדומים כעסו, יצאו לתקשורת והחלו לדבר גם על איך לטפל באירוע ביום שאחרי, אך כל מה שליווה את המועדון זה הלם מהחלטת המשטרה, או כמו שהגדירו זאת במועדון: "החלטה מהבית, חיכו פשוט לרגע המתאים וניצלו אותו, הרגע הזה הוא בושה וחרפה למשטרת ישראל אך נראה שכולם שם מחפים אחד על השני".
הבעלים של הפועל תל אביב, אדמונד ספרא, נשאר במתחם חדרי ההלבשה גם שעתיים לאחר ביטול המשחק ושמע פרטים. כמו כולם הוא רתח על האירוע ואמר לסובבים: "אני מאכוזב מאוד, לא ראיתי דבר כזה מימיי, מתי משחק כדורגל בישראל בוטל בנסיבות האלה? צריך לבדוק היטב את כל מה שקרה כאן, זה לא צריך לקרות, זה כדורגל וספורט ולקחו את זה למקום אחר לגמרי".
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
בהפועל תל אביב ישנה טענה שאחד האנשים שקיבל את ההחלטה היה בעימות עם אוהדי הפועל תל אביב בעבר בשערים 4-5, עימות אלים שבעקבותיו הוא נתבע, הורד בדרגה והוא עשה זאת מתוך תחושת נקמנות אך בכל מקרה אמרו במועדון כי "התגובות של המשטרה אחרי אמרו הכל, ברגע שהייתה הזדמנות הם לא רצו לשמוע אף אחד, זה הרגיש כאילו זאת הייתה המטרה של האירוע, לבטל אותו".
סמנכ"ל הקבוצה, ארז נאמן, סיפר בסיום כי מפקד המחוז אמר לו כי אם אוהדי הקבוצה יעשו בעיות בהתפזרות המשטרה "תפרק אותם". הטענה הזו מצטרפת לסרטון בו נשמע מפקד כוח נוסף מורה לשוטרים לתת מכות לאוהדים, יחד עם הסרטונים של הסוסים עולים על האוהדים. בקבוצה יודעים שההתנהלות האלימה של המשטרה היא משהו שהפעם כנראה לא יעבור לסדר היום ואולי ישפיע על ההחלטות וההתנהלות בעתיד.
סלים טועמה העיר למפקדי הכוח כי זאת החלטה של איתמר בן גביר וכמעט ונלקח לחקירה. מנכ"ל הקבוצה גיא פרימור הרחיק אותו מהאירוע. גורמים נוספים במועדון שזעמו הוזהרו גם הם על ה"מילים שהם מוציאים מהפה".
גם עיתונאי שהגיע מבולגריה לערוך כתבה על אדריאן קרייב לא הבין מה בדיוק קורה והתפלא לשמוע כי המשחק בוטל. "לא מבין מה המהומה הגדולה", אמר.


