באופן לא מפתיע, הבלגן הגדול שהחל עם ביטול הדרבי התל אביבי הערב (ראשון) זלג גם אל מחוץ ליציעי בלומפילד. המשטרה ניסתה לפזר את שני הקהלים, אך מחוץ לאצטדיון התעמתו חלק מהשוטרים עם חלק מאוהדי הפועל תל אביב - ואף נראו מכים אותם ומשתמשים באלימות קשה, בחלק מהסרטונים שפורסמו ברשתות החברתיות. המשטרה ניסתה לפזר את את ההתקהלות ביציאה מהמגרש עם סוסים, ניידות ועשרות שוטרים.
באחד הסרטונים אפילו נראה שוטר מכוון אקדח או טייזר לפניו של אוהד אדום, אך דוברות המשטרה טענה: "בניגוד מוחלט לפרסומים אודות שליפת אקדח ע"י שוטר במהלך המשחק, נדגיש כי בהמשך לתמונה שפורסמה בה נצפה שוטר מחזיק דבר מה בידו, לאחר בדיקה עם השוטר, מדובר בפלאפון שנפל לאחד האוהדים והשוטר באדיבותו הרים את הטלפון ומסר לידיו בחזרה".
אוהד הפועל תל אביב אודי אלימלך סיפר לוואלה ספורט: "המשחק יצא מכלל פרופורציה, ביזיון אחד גדול למשטרה שלא יודעים לנהל אירוע ספורט, אני גם אוהד שרוף מושבע ואני בחיים לא אסכן ככה אף בן אדם, לאן הגענו? מה זה השיגעון הזה? הבן הקטן שלי נפצע, צריך לקחת אותו למיון עכשיו לבדוק אותו, זה נראה למישהו נורמלי? אני לא יכול להסביר בכלל איזה גיהנום עברנו, המשטרה התחילה לעצור בלי חשבון והתחילו לדחוף את כל מי שבא להם מול העיניים בלי לחשוב פעמיים ובלי לבדוק אם אתה חשוד או לא, זה היה מבהיל נורא, בושה שמשחק מתנהל ככה".
המשטרה אלימה בטירוף מחוץ לבלומפילד עם פרשים, יס"מ ומעצרם אלימים.
— Josh Breiner (@JoshBreiner) October 19, 2025
אובדן שליטה. pic.twitter.com/IRbLkT1uPi
דור רומנו, אוהד הפועל תל אביב נוסף, הוסיף: "בושה וכלימה, הכדורגל נהרס. כל הכבוד לאוהדים הגברים שהשליכו אבוקות ושלחו 25 אלף הביתה, כמעט כולם אוהדים שפויים וטובים כמוני שרק רעבים לכדורגל. מגניב לאללה. חושבים רק על עצמם. הפועל תל אביב בטח לא מעניינת אותם. המשחק הכי גדול "מת" אחרי שנתיים של המתנה.
"וגם המשטרה שלא מסוגלת לנהל שום אירוע ועם החלטה קלה מתנערת מהאחריות שלה. סדרנים בני 16 בשער 7 עם פנים למגרש - באו לראות משחק ולא לעבוד. אוהדים מטומטמים שקופצים משער לשער וכמעט נפלו על הראש וזה לא מעניין אף אחד.
"אני לא צדיק יותר מהאפיפיור ואולי נאיבי - אבל עברנו אירועים כל כך קשים במדינה בשנתיים האלה. איפה החמלה כלפי האחר? איפה הגבול של יריבות ספורטיביות? למה דרבי צריך להיות אלים כל הזמן. אני כאוהד הפועל ממש קיוויתי לראות ברגע האחרון שגלי וזיוי אוהדי מכבי יגיעו. לא נמאס לריב עם שוטרים ולשיר שירים לא ראויים?"
"מכות אני רוצה" pic.twitter.com/Y6jWzA5VgS
— Johnny Sack (@GuyShahar93) October 19, 2025
דחוף!!! תראו את זה עד הסוף אני בהלם, איום באקדח!! pic.twitter.com/WSb9LIM5gA
— Kaplinsky (@Kaplinsky_) October 19, 2025
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
"הפרות סדר, התפרעויות, השלכת חפצים, רימוני עשן זיקוקים, שוטרים פצועים ונזקים לתשתית המגרש- זה לא משחק כדורגל זו הפרת סדר ואלימות חמורה", אמרו במשטרה כשהודיעו על ביטול הדרבי. "לאור הפרות הסדר וסיכון חיי אדם לקראת תחילתו של משחק הכדורגל באיצטדיון בלומפילד.
"משטרת ישראל הודיעה לקבוצות ולהנהלת הקבוצות והשופטים, כי הוחלט לא לאפשר את קיום המשחק. אנו פונים לקהל האוהדים להישאר במקום עד לפיזור שקט ורגוע".
