וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

באשדוד מקווים לצאת לדרך חדשה, ריינה מאמינה: "הסבלנות משתלמת"

המארחת מקווה לעצור את הרצף השלילי "אלה נקודות חשובות מאוד". סילבס צפוי לשמור על מרבית שחקני ההרכב. אלמקייס וז'ה טורבו יפתחו מנגד (שבת, 19:30)

תקציר: מכבי בני ריינה - בית"ר ירושלים 3:1/ספורט1

מ.ס. אשדוד

אחרי ניצחון החוץ החשוב במחזור שעבר בנתניה על עירוני קרית שמונה, מ.ס אשדוד תחזור מחר לאצטדיון הי"א הביתי למפגש עם בני ריינה, במטרה להשיג בו את הניצחון הראשון שלה העונה (שבת, 19:30).

"זה לא הגיוני שבמשך חמישה משחקים בחודשיים האחרונים לא הצלחנו לנצח בבית", אמרו הבוקר באשדוד. "בשלושה משחקי גביע הטוטו בבית הפסדנו. בשני משחקי ליגה בבית הפסדנו. עכשיו צריך לדעת לנצח ולהשאיר את הנקודות בבית, כי האצטדיון שלנו סייע לנו בעבר הרבה פעמים וחשוב מאוד לצאת לפגרה עם ניצחון ביתי שיעשה עבורנו תשע נקודות מתוך 18 - שהן נקודות חשובות מאוד לפתיחת הליגה".

המאמן חיים סילבס צפוי לשמור על מרבית שחקני ההרכב שלו ובראשם יוג'ין אנסה, ששוב זוכה למחמאות במועדון ומתגלה כמניה בטוחה. ההערכה היא ששוב תעלה אשדוד עם שלושה בלמים ואולי גם עם אותם 11. ישראל קול ומאור ישילירמק שוב צפויים להעדר. בקבוצה מצפים ליותר מהזר קארים קימבודי שמגלה יכולת הרבה יותר גבוהה באימונים ממה שהוא מציג עד כה על כר הדשא במשחקים. כמו כן, השאיפה היא לקבל יותר גם מלני נאנז'יס ומהישראלים עילאי טמם ואדיר לוי.

מניה בטוחה, יוג'ין אנסה/לירון מולדובן

בני ריינה

האורחת תנסה לרשום ניצחון ראשון העונה בליגת העל. ריינה נראית לא טוב מתחילת העונה וצברה עד כה רק נקודה בודדת מ-15 אפשריות. "סבלנו העונה מחוסר מזל, גם עם פציעות של שחקני מפתח וגם במהלך המשחקים עצמם", אמר גורם במועדון, "צריך לזכור שלא מעט שחקנים הצטרפו לאחרונה והקבוצה עדיין לא לגמרי מחוברת. יש לנו סבלנות והסבלנות משתלמת בסוף".

המאמן סלובודאן דראפיץ' שמקבל גיבוי בשלב הזה מהבעלים סעיד בסול, יחסר את הקשר הרומני אנטוניו ספר, שצפוי להיעדרות של חודשיים, וכן את הקשר האחורי אלכסה פייץ', שסובל מקרע בשריר רגלו וייעדר גם הוא. דראפיץ' התלבט בנוגע להרכב שייפתח, אך לאחר האימון המסכם נראה שעילאי אלמקייס ימשיך בקישור, סער פדידה יחליף את ספר הפצוע והחלוץ ז'ה טורבו יפתח בחלק הקדמי.

הרכב משוער: גד עמוס, נאאל חוטבא, מילאדין סטבאנוביץ', עאיד חבשי, ג'וניור פיוס, נבו שדו, עמנואל בנדה, סער פדידה, איאד חלאילי, מוחמד שכר, ז'ה טורבו.

sheen-shitof

עוד בוואלה

מיקום אסטרטגי, נוף מרהיב ודירות מפוארות: השכונה המסקרנת שנבנ

בשיתוף אאורה נדל"ן

יפתח בחלק הקדמי. טורבו/אתר רשמי, בני ריינה

טריוויה

* שבעה מפגשים היו בין השתיים בליגת העל, כשבני ריינה השיגה רק ניצחון אחד (1:2 בחוץ בנובמבר אשתקד). מ.ס. אשדוד ניצחה שלוש פעמים ועוד שלושה משחקים הסתיימו בתיקו.

* גם לפני שנתיים התעמתו הקבוצות במסגרת המחזור השישי. אז בני ריינה הייתה המארחת והיא חילצה 0:0 למרות 58 דקות ב-10 שחקנים.

* את שני הניצחונות שלה העונה, השיגה אשדוד לאחר שנחלצה מפיגור. שני מהפכים בחמישה מחזורים - בדיוק כפי שהיו לה ב-52 משחקים בשתי העונות הסדירות הקודמות.

* בני ריינה מציגה את ההגנה הגרועה בליגה עד כה (18 ספיגות) ובמאזנה נקודה בלבד. גם ב-2022/23, עונת הבכורה שלה בליגת העל, הייתה ללא ניצחון אחרי חמישה משחקים (שלוש נקודות) ואז הפתיעה עם 2:3 על בית"ר ירושלים במשחק חוץ שנערך בבלומפילד.

הרכבי הקבוצות

שופט: אביאל לוי
אצטדיון: אשדוד

משחקי המחזור השישי

שבת, 19:15: הפועל חיפה - עירוני קרית שמונה (ספורט3)
שבת, 19:15: עירוני טבריה - הפועל ירושלים
שבת, 19:30: מ.ס. אשדוד - מכבי בני ריינה
שבת, 20:00: בית"ר ירושלים - הפועל פתח תקוה (ספורט4)
שבת, 20:00: הפועל באר שבע - הפועל תל אביב (ספורט2)

ראשון, 20:00: מכבי נתניה - בני סכנין (ספורט2)
ראשון, 20:30: מכבי תל אביב - מכבי חיפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully