מי שנמצא בבעיה בעקבות החתמת נועם בן הרוש, מימוש האופציה על אבישי כהן והמשא ומתן המתקדם עם סתיו למקין, הוא עידן נחמיאס. הבלם ששיחק העונה גם כמגן ימני, ניהל לאחרונה משא ומתן על חוזה חדש והיה נדמה שהוא על סף חתימה, אבל הוא לא הסכים לתנאים של מכבי תל אביב וכעת נמצא בפלונטר, מאחר שמכבי תל אביב התקדמה והחתימה שחקנים גם לתפקידים שלו.
אם נחמיאס לא יקבל את מה שבקרית שלום מציעים לו כעת, לא מן הנמנע שהצדדים לא ימשיכו יחד לעונה הבאה. למעשה, במהלכים האחרונים שלה, מכבי תל אביב אותתה לנחמיאס ולשחקנים אחרים שמתמהמהים על חידוש חוזה, שאם הם ימשיכו לשבת על הגדר הם לא יהיו חלק ממכבי תל אביב בעונה הבאה.
עוד במכבי תל אביב:
מכבי תל אביב הודיעה: מומשו האופציות על שישה שחקנים
נועם בן הרוש חתם לארבע שנים במכבי תל אביב: "המקום להתפתח"
השכר, הבונוסים ודמי ההעברה: פרטי החוזה של בן הרוש
מכבי תל אביב הודיעה גם על החתמת איתמר נוי: "מודע לציפיות"
האישיות, המקצועיות, הישראליות: מכבי ת"א בטוחה בבן לדרמן
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
סביר להניח שלנחמיאס לא תהיה בעיה למצוא קבוצה בארץ (כמו הפועל תל אביב), והוא עדיין שואף לצאת לחו"ל אולם אם הכוונות שלו להמשיך בקרית שלום, הוא צריך לקחת בחשבון שבקיץ 2025, מכבי תל אביב שינתה משהו מדרכה ואינה מתכוונת להמתין או לנהל משא ומתן ממושך. מי שלא יקפוץ על העגלה, לא יהיה חלק מהקבוצה.


