מכבי תל אביב הודיעה הערב (שבת) על מימוש האופציות בחוזיהם של שלושת שחקני הקבוצה בעונה החולפת, דור פרץ, רועי משפתי ואבישי כהן. המשמעות היא שההסכמים איתם הוארכו גם לעונה הבאה. הצהובים הוסיפו והודיעו על מימוש האופציות בחוזיהם של שלושה שחקנים שהושאלו בעונה החולפת: עמית גלזר, איתי בן חמו ושון עדרי.
ההודעה על מימוש האופציה בחוזהו של אבישי כהן היא די מפתיעה. המגן הימני שותף העונה בשלושה משחקים בלבד בכל המסגרות, צבר 113 דקות ולא שיחק בליגה. התחזית הייתה שבסוף העונה הצדדים יפרדו, אבל הצהובים מימשו את האופציה - אולי כדי שיוכלו לכלול אותו בטרייד על שחקן אחר.
גם רועי משפתי נראה במשך תקופה מחוץ לתכניות לעונה הבאה. בחצי הראשון של העונה הוא שימש כשוער הראשון של מכבי תל אביב, אבל בהמשך איבד את מקומו לסימון סלוגה - שסיים את דרכו אחרי הזכייה באליפות. במקביל יואב ג'רפי אמור להגיע לקרית שלום.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
עמית גלזר שיחק כמושאל בהפועל ירושלים מאז 2022. איתי בן חמו בלט כמושאל בבני סכנין ושון עדרי העביר את העונה החולפת כמושאל בעירוני קרית שמונה ואחר כך בהפועל פתח תקוה.


