מכבי תל אביב הודיעה הערב (שבת) על מימוש האופציות בחוזיהם של שלושת שחקני הקבוצה בעונה החולפת, דור פרץ, רועי משפתי ואבישי כהן. המשמעות היא שההסכמים איתם הוארכו גם לעונה הבאה. הצהובים הוסיפו והודיעו על מימוש האופציות בחוזיהם של שלושה שחקנים שהושאלו בעונה החולפת: עמית גלזר, איתי בן חמו ושון עדרי.
ההודעה על מימוש האופציה בחוזהו של אבישי כהן היא די מפתיעה. המגן הימני שותף העונה בשלושה משחקים בלבד בכל המסגרות, צבר 113 דקות ולא שיחק בליגה. התחזית הייתה שבסוף העונה הצדדים יפרדו, אבל הצהובים מימשו את האופציה - אולי כדי שיוכלו לכלול אותו בטרייד על שחקן אחר.
גם רועי משפתי נראה במשך תקופה מחוץ לתכניות לעונה הבאה. בחצי הראשון של העונה הוא שימש כשוער הראשון של מכבי תל אביב, אבל בהמשך איבד את מקומו לסימון סלוגה - שסיים את דרכו אחרי הזכייה באליפות. במקביל יואב ג'רפי אמור להגיע לקרית שלום.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
עמית גלזר שיחק כמושאל בהפועל ירושלים מאז 2022. איתי בן חמו בלט כמושאל בבני סכנין ושון עדרי העביר את העונה החולפת כמושאל בעירוני קרית שמונה ואחר כך בהפועל פתח תקוה.