במכבי תל אביב מאוד מרוצים מהחתמת בן לדרמן. במועדון משוכנעים כי הקשר האחורי לא נופל ברמתו מיוריס ואן אובריים וכשהאחרון עזב, לא היה מבחינת הגורמים הבכירים בקרית שלום מישהו טוב יותר מלדרמן שלא נחשב לזר, לתת לאיסוף סיסוקו מאבק על עמדת הקשר האחורי.
אז מה הסיבות בגללן בחרו במכבי תל אביב בלדרמן? ראשית כמובן היכולת המקצועית. בקבוצה עקבו אחריו, טסו לפולין, צפו במשחקיו ומצאו שהוא מתאים להתחרות על העמדה מול סיסוקו, שאמור בעונה הבאה להיות יותר דומיננטי. אחרי עונת הביכורים של סיסוקו במהלכה למד כאן לתקשר באנגלית והתגבר על בעיה רפואית שליוותה אותו והגבילה אותו באמצע העונה, בטוחים בקרית שלום שבעונה הבאה יהיה סיסוקו דומיננטי יותר ולא יפול ברמתו משום זר בליגה.
אבל זה לא רק הפן המקצועי. לא פחות מכך, בטוחים במכבי תל אביב באישיות של לדרמן, באופי הנוח לחדר ההלבשה, ביכולת שלו לתרום למרקם הקבוצתי של מכבי תל אביב. זאת ועוד, במכבי תל אביב רואים במאבק של לדרמן להיות בכיר בכל מקום, כעניין מרכזי. זה שהקשר עבר בין מדינות וידע להתמודד עם סיטואציות מורכבות, עומד לזכותו ומלמד הרבה על הנחישות שלו.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ולסיום, ולא פחות חשוב, יש כמובן נושא האזרחות ובעיקר התשוקה של לדרמן לשחק בישראל כיהודי, בן לישראלים, ששאפו שהבן שלהם יגיע למועדון כמו מכבי תל אביב. לדרמן אולי לא מתוכנן להיות שחקן הרכב ראשון, כי יש ציפיות מאוד גדולות לסיסוקו משופר ואיכותי יותר, אבל במכבי תל אביב בטוחים שלא יכלו למצוא מקבץ יותר מושלם של פרמטרים בשחקן אחד.