ברומניה לא התרשמו כל כך מהיכולת של מכבי תל אביב אתמול (שלישי) במשחק בבוקרשט, שהסתיים ב-1:1 בסיום המפגש בין האלופה הישראלית לאלופת רומניה. הבעלים של סטיאווה בוקרשט ג'יג'י בקאלי אמר ש"מכבי לא מסוגלת, רק בזבזה זמן", ואילו הפרשן הרומני ושחקן העבר בסארב פנדורו לא מבין למה הקבוצה הרומנית חששה בהתחלה.
"במחצית הראשונה שחקני סטיאווה לא רצו לעשות כלום, לא הבנתי את זה", אמר הפרשן, שבעבר שיחק בסטיאווה ולאחר מכן בנבחרת הרומנית ובבנפיקה ובפורטו, "רק במחצית השנייה הם התחילו ללחוץ עליהם והיו להם הזדמנויות. מיקולסקו נגח מסוכן, עוד שתי בעיטות מסוכנות, כמה פעמים שבאלוצה פספס.
"אם הם היו לוחצים על מכבי כבר מהדקה הראשונה, הם היו מנצחים. עכשיו, אתה לא יודע למה לצפות בגומלין. סטיאווה יכלה לתקוף כבר מההתחלה. השחקנים של מכבי היו עם הכדור ברגליים, השחקנים המשיכו לעשות סימנים, הם גם לא ידעו מה הם רוצים לעשות.
"אף שחקן של מכבי אינו ברמה הגבוהה ביותר. לערן זהבי הייתה הזדמנות בהתחלה, אחר כך גם הוא לא היה קיים.
"נראה לי שלסטיאווה יש את אותה בעיה כמו בשנה שעברה. האגף השמאלי הרבה יותר חזק מהימני", אמר בסאראב וסיכם.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
אלכסנדרו באלוצה אמר בסיום: "שלטנו במשחק, היו לנו הרבה הזדמנויות, לצערי החמצנו את השער, גם אני החמצתי. אני חושב שיכולנו לגמור את זה כבר הערב, אבל זה כדורגל. חשוב לעמוד בקצב, כמו שעשינו הערב. שיחקנו משחק הרבה יותר טוב מהם, וזה אמור לתת לנו ביטחון.
"אנחנו צריכים יותר מיקוד, יותר אומץ ואני חושב שאנחנו יכולים להעפיל בלי בעיות. היה חסר לנו ריכוז ב-30 המטרים האחרונים, זה היה משחק שהיה נעים לעין ואני חושב שאנחנו בדרך הנכונה. יהיו סיכויים שווים, ויש להם קבוצה די טובה, הם תמיד מנסים לשחק, לבנות. אני חושב שהמשחק שלהם נותן לנו יתרון, הצלחנו לחסום אותם, סגרנו טוב את המרחבים, הם לא הצליחו ללכת קדימה, לא היו להם בכלל הזדמנויות".