הפועל חדרה ממשיכה להכין את התשתית לקראת העונה הבאה, ופרט לזר החדש עבדולאי סיסה שכבר חתם, מתמקדת בשמירה על שחקני המפתח שהיו שותפים לשיפור המשמעותי בחלקה השני של העונה ולהישארות הקבוצה בליגת העל. אחרי הארכת חוזהו של הבלם ממאדו אמבוג', הודיע המועדון היום (חמישי) כי גם ג'יימס אדניי ממשיך לעונה נוספת אחרי שמומשה האופציה בחוזהו. הוא יתייצב לפתיחת האימונים של חדרה בסוף חודש יוני.
החלוץ הניגרי בן ה-31 הגיע בחלון ההעברות של ינואר והיה כאמור מהגורמים הבולטים במסע ההישרדות, כשהבקיע חמישה שערי ליגה ובישל אחד נוסף. חדרה היא הקבוצה השלישית שלו בישראל, אחרי ששיחק לפני כן בעירוני קרית שמונה ומכבי פתח תקוה.
"הייתה לי ולקבוצה חצי עונה מצוינת ואני כבר מחכה להתחיל את העונה הבאה", אמר אדניי. "הרגשתי מצוין בחדרה ואני בטוח שהצוות המקצועי יבנה קבוצה טובה שלא תצטרך להיאבק בתחתית".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הפועל חדרה סיימה את העונה במקום ה-12, שלוש נקודות מעל הקו האדום והפועל תל אביב שירדה לליגה הלאומית.