הפועל חדרה עם החתמה ראשונה לקראת עונת המשחקים הבאה. הערב (שלישי) הודיע המועדון על צירופו של הקשר האחורי עבדולאי סיסה, שחקן נבחרת גינאה בן ה-28 שסיים חוזה בנובי פזאר הסרבית. הוא סיכם את תנאיו באמצעות סוכניו עידו קרן ותמיר אזיזוב כפיר.
סיסה (1.81), שמשחק גם כבלם, הגיע לנובי פזאר הסרבית ביולי שעבר וערך 30 הופעות בקבוצה, במהלכן הבקיע שער אחד ובישל אחד נוסף. למעשה הייתה זו קדנציה שלו בקבוצה, כי ממנה יצא לטורקיה ביולי 2021 ועבר מספר השאלות. בדרך הוא גם פגש את ג'יימס אדניי, איתו ישתף שוב פעולה בעונה הבאה. בנבחרת גינאה ערך 18 הופעות מאז זימון הבכורה ב-2013, האחרונה שבהן ב-2021.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
כאמור סיסה הוא הזר הראשון שחתם הקיץ בהפועל חדרה, למעשה הוא שחקן הרכש הראשון אותו החתימה קבוצתו של חיים סילבס לעונה הבאה והזר הראשון בליגת העל שחותם לעונה הבאה. הוא אמור לנחות בארץ בסוף חודש יוני ולהצטרף לפתיחת ההכנות של חדרה לעונת 2024/25.