זעם ואכזבה בכדורגל הישראלי מהתנהגות קהל בני סכנין אתמול במשחק מול הפועל חדרה. בהתאחדות לכדורגל ממתינים לדו"ח המשקיף במשחק, שיציין כי בעת הטקס לפני המשחק בו נוגן ההמנון, השמיעו אוהדי בני סכנין שירים בהפגנתיות, כשהם לא מכבדים את הטקס והמנון המדינה.
גם אם המשקיף לא היה מציין זאת, לא היתה שום בעיה להעמיד את בני סכנין לדין בגין התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדיה על פי תצלומי הוידאו שהגיעו להתאחדות ומהם עולה כי אוהדי הקבוצה האורחת אתמול באצטדיון בנתניה, לא כיבדו את המעמד וביזו את ההמנון והטקס.
הבוקר, שר הספורט מיקי זוהר הגיב לאירועי אמש ואמר: "שוחחתי הבוקר עם יו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ בקשר לאירועים שקרו אתמול במשחק של בני סכנין נגד הפועל חדרה. ביזוי ההמנון הוא חציית קו אדום שאסור לעבור עליה לסדר היום. יש להעמיד את קבוצת בני סכנין לדין ולהעניש אותה באופן החמור ביותר. במקביל אנחנו בוחנים במשרד האם ישנן הסנקציות נוספות רלוונטיות לענישה משמעותית בגין המעשה הבזוי הזה"
בני סכנין צפויה לעמוד לדין בגין התנהגות קהל האוהדים שלה והתחושה אצל כל הגורמים הבכירים בהתאחדות לכדורגל היא של כעס ואכזבה עצומים, במיוחד כשמוחמד אבו יונס יושב ראש ראש בני סכנין, לא מיהר לגנות זאת.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
באשר למנהלת הליגות בכדורגל, בסמכותה להטיל קנסות על קבוצות בשל התנהגות של שחקנים או בעלי תפקידים ופחות בגלל פעולות של קהלים ובכל זאת, במנהלת יבדקו מה הם יכולים בכל זאת לעשות כדי שהמקרה הזה, לא יחזור על עצמו.
