תקרית חמורה אירעה היום (שבת) במהלך המשחק של הפועל חדרה מול בני סכנין (0:1) במסגרת ליגת העל, כאשר אוהדי בני סכנין ביזו את ההמנון ושרקו במכוון בוז לעבר מנשה זלקה, כדורגלן הפועל חדרה שעלה לכותרות בחודשים האחרונים בעקבות שירות המילואים שלו.
המשקיף במשחק יציין בדו"ח שלו את האירוע וזה יגיע לשולחנו של תובע ההתאחדות עו"ד גלעד ברגמן, שיצטרך להחליט אם להעמיד לדין את בני סכנין. השירים והקריאות בזמן ההמנון אכזבו מאוד את ראשי הכדורגל בארץ, שמאוד התקוממו על כך.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הכל החל, כאמור, לפני שירת הפתיחה, כאשר באצטדיון נוגנה "התקווה", ואוהדי סכנין המשיכו לשיר ולעודד את הקבוצה שלהם במופגן, ובאופן מתריס.
אחר כך, כאשר זלקה נכנס כמחליף במחצית השנייה (דקה 63), אוהדי סכנין החלו לשיר נגדו - ושוב, גם זה נעשה בצורה מכוונת, כאשר אף שחקן אחר לא ספג קללות מיוחדות מאוהדי סכנין, ורק זלקה, לוחם צה"ל ששירת במילואים על גבול הצפון, ספג קריאות "אמא של זלקה *ונה" ושריקות בוז בכל נגיעה שלו בכדור.
בסופו של דבר הפועל חדרה ניצחה 0:1 את סכנין משער של אלעד מדמון בדקה ה-97. זלקה, באקט סמלי, חגג על הדשא כשהוא עטוף בדגל ישראל.
מנשה זלקה הגיב בסיום: "אני לא הנקודה, שיקללו אתי ויעשו מה שהם רוצים. אבל מה שקרה בהמנון זה בושה וחרפה. הם ביזו אותו וזה מכעיס. כי בשם הדגל וההמנון הזה לא מעט לוחמי צה"ל נלחמים עכשיו בעזה ונהרגו חיילים ויש משפחות אבלות. זה הבושה. מה שעשו לי, הכול שטויות. יש לי עור של פיל. כואב לי בשביל אנשים אחרים, אבל 0:1 קטן ומתוק וזה בשביל כל עם ישראל. לא ציפיתי לקבל מחיאות כפיים, הכול בסדר גמור".