מכבי תל אביב נחתה הבוקר (שישי) בארץ אחרי טיסת לילה מאיסלנד, שכללה עצירת ביניים באתונה כדי להחליף מטוס. מאחר שמשחקה הוקדם אתמול לצהריים, יכלה מכבי תל אביב להחליף את מועד החזרה מאיסלנד, אבל זה אילץ אותה לקיים נחיתת ביניים ביוון ולהחליף מטוס.
כצפוי וכמו שמיטש גולדהאר הצהיר לפני שבוע, כל הזרים שבו לישראל לראשונה מאז שעזבו ב-7 באוקטובר. גם המאמן רובי קין שב לראשונה לישראל מאז פרוץ המלחמה.
עוד בנושא
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(2+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
היום יזכו השחקנים ליום חופש למנוחה ארוכה אחרי המשחק והטיסה הארוכה הביתה ומחר הם יתייצבו בקרית שלום לאימון המסכם למשחק מול הפועל ירושלים. השחקנים הזרים ידעו עם הנחיתה בארץ, שהפסקת האש הופרה וכל התרחישים אפשריים והם קיבלו הנחיות בהתאם.
מבחינה מקצועית, בקבוצה מאוד מרוצים מהניצחון 1:2 על בריידבליק ומעוד 3 נקודות שאספו אתמול. בזכות הניצחון הצהובים יוכלו לסיים במקום הראשון בבית ב' בקונפרנס ליג אם ינצחו את גנט במחזור הסיום. המקום הראשון שווה העפלה ישירות לשמינית הגמר של הקונפרנס ליג, בעוד המקום השני שווה העפלה לשלב אחד מוקדם יותר.


