כמו קבוצות נוספות, הפועל תל אביב אפשרה לזרים שלה - צוות מקצועי ושחקנים - לעזוב את ישראל בעקבות מתקפת הטרור הקטלנית שגבתה הבוקר (שבת) את חייהם של אזרחים רבים.
המאמן האוסטרלי מייקל ולקאניס ימריא גם הוא לביתו וכתב בחשבון האינסטגרם שלו: "בחיים יש רגעים שבהם אנחנו לא שולטים. היום היינו אמורים לקיים משחק בית אחרי ניצחון חוץ גדול על בית"ר וציפינו לשחק מול האוהדים מלאי התשוקה שלנו. במקום חגיגה, התעוררנו בבוקר לקולות אזעקות אחרי שישראל הותקפה".
המאמן המשיך: "אני שולח אהבה לכל האנשים בישראל וכוח לאלו שאיבדו את יקיריהם. המחשבות שלי עם האנשים שפגשתי כאן ושאימצו אותי לליבם ביחד עם משפחותיהם. בעיקר המשפחה החדשה שלי, הפועל תל אביב".
ולקאניס הוסיף: "עצוב שבשנת 2023 עדיין מדברים על אנשים שמאבדים את חייהם בגלל מתקפות טרור ומלחמות. אני מקווה שהמשבר הזה יסתיים בקרוב ושאנשים יוכלו להמשיך בחייהם. נהיה ביחד שוב בקרוב".
עוד בנושא
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אמיליוס זובאס, שוערה של הפועל תל אביב, מחכה לצאת מהארץ וסיפר לתקשורת בליטא: "המועדון מיד קנה לנו כרטיס, אבל חברת וויזאייר ביטלה את הטיסות. קנו לנו כרטיסים לחברה אחרת דרך ורשה ואני מקווה שנטוס הערב על המשפחה". זובאס בן ה-33 בכל מקרה אמור היה לטוס כדי להצטרף לנבחרת ליטא לקראת המשחקים מול הונגריה ובולגריה במוקדמות היורו".
מאורו סנגוארה, מאמן הכושר של הפועל תל אביב, התראיין בספרד ל"רלבו" ואמר: "הדבר היחיד שאני רוצה הוא לחזור הביתה. אני רוצה להיות שקט ובטוח עם המשפחה שלי עד שהכול ייפתר".