רן כבר החלה בהכנות למשחק נגד מכבי חיפה בפתיחת שלב הבתים של הליגה האירופית (חמישי, 19:45, ספורט4). הקבוצה של ברונו ז'נסיו סיימה בתיקו את ארבעת משחקיה האחרונים כולל המשחק בסוף השבוע נגד ליל, אבל על אף הרעב לניצחון, המאמן צפוי לפתוח בהרכב משני יחסית ביום חמישי.
לפי הדיווחים בצרפת, מי שצפויים לפתוח בהתקפה הם ברגוט יילדרים שעשוי להיכלל לראשונה בהרכב, ולודוביק בלאס שעלה מהספסל נגד ליל. גם שחקן נבחרת מרוקו איברהים סלאח שכבש בדקה ה-89 את שער השוויון נגד ליל, עשוי להיכלל בהרכב.
כך או אחרת, מי שצפוי לקבל מנוחה לפחות בפתיחת המשחק הוא הכוכב הגדול של הקבוצה אמין גואירי. החלוץ המצוין ששיחק נגד מכבי תל אביב במדי ניס בעונה שעברה וכבש אשתקד 15 שערי ליגה, מיועד בשלב זה לעלות מהספסל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
שחקן נוסף שעשוי להיכלל בהרכב לראשונה במדי רן, הוא פביאן רידר. הקשר השוויצרי שנרכש לאחרונה תמורת 15 מיליון יורו, מכיר היטב את מכבי חיפה אותה פגש פעמיים במדי יאנג בויז. על פי התקשורת הצרפתית, "רידר מסייע לרן להתכונן לקבוצה הישראלית", וכאמור עשוי לקבל הזדמנות ראשונה בהרכב אחרי שרשם עד כה שתי הופעות כמחליף בקבוצתו החדשה.


