שלושה ימים אחרי שנפגע בברכו באימון, קיקו בונדוסו נותח היום (שישי) ולפי הודעת מכבי תל אביב הוא צפוי להיעדר בשבועות הקרובים. הצהובים כאמור חששו תחילה מהפציעה שלדבריהם "נראתה לא טוב" באימון, אך במהרה התחושות התחלפו באופטימיות זהירה. לפי האבחנה בונדוסו סובל מקרע קטן במיניסקוס, והפציעה לא אמורה להשבית אותו לתקופה ממושכת מהמגרשים.
לפני היציאה לפגרת הנבחרות הספיק בונדוסו לערוך הופעה אחת במדי קבוצתו החדשה. הפורטוגלי בן ה-27 נכנס כמחליף במחזור השני של הליגה בחוץ מול הפועל חדרה, ואף בישל לערן זהבי את השער האחרון ב-0:3 של הצהובים. לצערו, כעת הוא יצטרך להמתין להופעתו הבאה בקבוצה.
בונדוסו הגיע למכבי תל אביב מוויזלה הפורטוגלית ימים ספורים לפני תום מועד הרישום לקונפרנס ליג, אחרי שנבחר בעונה שעברה ל-11 של הליגה הפורטוגלית על ידי העיתון "רקורד". את מרבית הקריירה העביר בליגות הנמוכות בפורטוגל, אולם הפריצה שלו בוויזלה בשנתיים האחרונות סידרה לו הצעות משמעותיות מקבוצות מעבר לים, כולל ממכבי תל אביב שבסופו של דבר בשורותיה הוא חתם. אגב, בשלוש השנים האחרונות הוא לא החמיץ אפילו משחק אחד בליגה הפורטוגלית.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
המשחק הראשון של מכבי תל אביב בלי שחקן הכנף יהיה ביום ראשון (19:30, ספורט4) נגד בני ריינה בבלומפילד, וכעבור ארבעה ימים תחל במגרשה הביתי את שלב הבתים של הקונפרנס ליג מול בריידאבליק האיסלנדית.


