דאגה במכבי תל אביב אחרי שהערב (שלישי) נפגע באימון קשר הרכש קיקו בונדוסו. הפורטוגלי בן ה-27, שבבכורה שלו בקבוצה נגד הפועל חדרה עלה מהספסל והספיק לבשל לערן זהבי, התלונן על כאבים בברך ויעבור סדרת בדיקות כדי לאבחן את חומרת הפגיעה.
מכבי תל אביב חזרה לאימונים רק אתמול אחרי מספר ימי חופשה שקיבלו השחקנים מרובי קין, לאחר חודשיים אינטנסיביים במיוחד שכללו מחנה אימונים בספרד, את משחקי גביע הטוטו ומוקדמות הקונפרנס ליג וכמובן שני מחזורי פתיחת ליגת העל.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
במכבי תל אביב מקווים שלא מדובר בפציעה חמורה, שכן ביום ראשון היא תארח את בני ריינה במסגרת ליגת העל וכעבור ארבעה ימים כבר תארח את בריידבליק במחזור פתיחת שלב הבתים של הקונפרנס ליג.
בונדוסו הגיע למכבי תל אביב מוויזלה הפורטוגלית ימים ספורים לפני תום מועד הרישום לקונפרנס ליג, אחרי שנבחר בעונה שעברה ל-11 של הליגה הפורטוגלית על ידי העיתון "רקורד". את מרבית הקריירה העביר בליגות הנמוכות בפורטוגל, אולם הפריצה שלו בוויזלה בשנתיים האחרונות סידרה לו הצעות משמעותיות מקבוצות מעבר לים, כולל ממכבי תל אביב שבסופו של דבר בשורותיה הוא חתם. 
אגב, בשלוש השנים האחרונות הוא לא החמיץ אפילו משחק אחד בליגה הפורטוגלית ובמכבי תל אביב מקווים שלא מדובר בפציעה חמורה כעת.



