היום (שני) התקיימה הגרלת הסיבוב השלישי במוקדמות הקונפרנס ליג ובה מכבי תל אביב התבשרה מי תהיה היריבה הבאה שלה אם תעבור את פטרוקוב חנצ'שט המולדובית בסיבוב השני: המנצחת במפגש בין טורפדו ז'ודינו (בלארוס) לא.א.ק לרנקה (קפריסין).
המשחק הראשון יתקיים בחוץ והגומלין ייערך בבלומפילד. אם מכבי תל אביב וטורפדו ז'ודינו יעלו, הבלארוסים יארחו מחוץ לארצם בגלל שאופ"א לא מאפשרת קיום משחקים בבלארוס. את המשחק נגד א.א.ק לרנקה למשל, הם יארחו בהונגריה.
לרנקה פייבוריטית לעלייה ושם מקווים לשוב לשלב בתים אירופי אחרי שבעונה שעברה שיחקו בבתים של הליגה האירופית ובהמשך הגיעו לשמינית הגמר של הקונרפנס ליג.
לרנקה כמובן נפרדה מעומרי אלטמן שחזר להפועל תל אביב, אבל הסגל שלה עדיין עמוס בשחקנים מרחבי תבל. החלוץ הספרדי פראן סול אמור לתת את הטון אחרי שבשנה שעברה שיחק כמושאל מדינמו קייב למלאגה.
הרוויה מיליצ'ביץ' הוא השחקן היציב בהגנה ומלפניו משחק פרה פונס הספרדי, שגילה יכולת גבוהה בשנה שעברה. איבן טריצ'קובסקי המקדוני ממשיך לעונה תשיעית במועדון והוא מסוכן גם בגיל 36, אחרי שבע עונות רצופות שבהן כבש בספרות כפולות.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
התאריכים
הגרלת סיבוב המוקדמות השלישי: 24 ביולי
המשחקים: 10 באוגוסט, 17 באוגוסט
הגרלת הפלייאוף: 7 באוגוסט
המשחקים: 24 באוגוסט, 31 באוגוסט
הגרלת שלב הבתים: 1 בספטמבר
משחקי שלב הבתים: 21 בספטמבר עד 14 בדצמבר