אנטוניו ספר נחשב לאחד מכוכבי העתיד של הכדורגל הרומני ובשבוע שעבר הוא עשה צעד משמעותי בקריירה שלו בניסיון להתקדם, כאשר חתם לארבע שנים בהפועל באר שבע. עם זאת, הוא נותר מחוץ לסגל לאליפות אירופה עד גיל 21 שנפתחת השבוע - כמו רארש איליה שנותר מחוץ לסגל הרומני אחרי חצי שנה שבה מיעט לשחק במכבי תל אביב.
אלא שבניגוד לאיליה, ספר בחר לצאת "למתקפה היסטורית וחסרת תקדים" נגד מאמן הנבחרת הצעירה של רומניה, כפי שהגדירו זאת בתקשורת המקומית. ספר, ובעיקר אמו ג'אנינה, כבר "הדהימו" בעבר את כלי התקשורת, אבל לא ציפו שהוא יבקר בחריפות את מאמן הנבחרת.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
"המעבר להפועל באר שבע זה צעד קדימה עבורי", אמר ספר תחילה ואז נשאל על כך שנותר מחוץ לסגל ליורו, "אני לא רוצה להתעמת עם אף אחד ואני גם לא שחקן שאוהב להיכנס לעימותים, אבל זה דגל אדום ואני לא השחקן היחיד שאומר את זה. כנראה שיש להם שיקולים אחרים.
"אני מכבד את דעת המאמן, לא שוחחתי איתו ואני סומך על השחקנים שזומנו שהם הטובים ביותר למשימה, אבל זה כואב לי ופוגע בי כי הייתי שחקן נבחרת מגיל מאוד צעיר ושיחקתי בבוגרת, אפילו באולימפיאדה, אבל אני צריך להתאים את עצמי ולהתרגל למצב", הוסיף.


