איתי שכטר ישוב היום (שני) ארצה מחופשה פרטית במיקונוס, ועד סוף השבוע ימסור את תשובתו לשאלה היכן ישחק בעונה הבאה. בסביבתו של החלוץ הוותיק העריכו הבוקר כי הבחירה תהיה בין הפועל פתח תקוה למ.ס. אשדוד. גם מכבי נתניה בתמונה, אבל ההצעה שלה הייתה יותר נמוכה מאחר ששכטר לא מיועד להיות בה אחד משני החלוצים המובילים.
מאמן מ.ס. אשדוד אלי לוי מאוד רוצה את שכטר ונפגש איתו, אבל הפועל פתח תקוה גם קורצת לחלוץ בן ה-36 בשל העובדה שחברו הטוב עידן ורד, שאף חזר איתו היום מהחופשה ביוון, משחק בקבוצה שחזרה לליגת העל אחרי שנים ארוכות.
בשני המועדונים מסמנים את שכטר כמנהיג וכדמות לחיקוי, כך שרואים בו יותר מעוד שחקן רכש.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
לקראת סיום העונה החולפת נכתב כאן כי גורמים במכבי תל אביב הריצו את שכטר לתפקיד מקצועי במועדון הצהוב, אך החלוץ החליט להמשיך לשחק לפחות עוד עונה.


