מכבי תל אביב ממשיכה לעבוד מתחת לרדאר על רכש זר, כאשר הבוקר (שני) נודע שהמאמן אייטור קראנקה ביקש לצרף קשר אחורי זר עם יכולת טכנית לנהל משחק. מדובר במהלך מעט מפתיע מכיוון הספרדי, מאחר שהוא מאוד מעריך את דן גלזר וביקש לממש את האופציה על אייל גולסה, שגם יכול לשחק בתפקיד הזה. בנוסף יש למכבי תל אביב עדיין את יוריס ואן אובריים ואפילו דור פרץ וניר ביטון יכולים להיכנס למשבצת. בכל אופן לפני קשר אחורי, רוצה קראנקה מגן ימני זר ושחקן כנף שיכול לשחק בשני האגפים, כך שהם בעדיפות.
בנוסף לכך מכבי תל אביב פתוחה לחלוטין למכירת ג'ורג'ה יובאנוביץ' וסוכנו קיבל על כך פנייה. במועדון מבינים שזה יהיה נכון למכור הקיץ את החלוץ במיוחד בגלל הכוונה לתת בעונה הבאה דקות משמעותיות לדור תורג'מן שחתם אתמול על חוזה חדש.
האזינו: יניב טוכמן על הנעשה במכבי תל אביב
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
מכבי תל אביב תערוך משחק רשמי ראשון ב-20 ביולי, כאשר תשחק מול הפועל באר שבע במפגש האירופיות שגם מעניק כרטיס לחצי גמר גביע הטוטו. שבוע לאחר מכן תחל את דרכה האירופית, במסגרת סיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג.
