התקוממות גדולה של אוהדי מכבי תל אביב נגד התנהלות המועדון בכל הנוגע למאמן אייטור קראנקה, ובכלל. מדובר בתקופה די ארוכה שהקהל של הצהובים מצביע ברגליים, לא מגיע לבלומפילד למרות שיש לו מנויים, והשיא היה בשבת, באצטדיון באשדוד, כשלמעלה מאלף אוהדים שרו וקיללו את המאמן הספרדי.
העובדה שהבעלים מיטש גולדהאר עדיין לא שחרר הודעה בנוגע לכוונותיו באשר לקראנקה, על אף שיש לו חוזה לעונה הבאה, מוציאה רבים מהאוהדים מהכלים. הערב נתלה שלט על שער מתחם האימונים בקרית שלום, ובו נכתב: "שהאחרון יכבה את האור", בביקורת חריפה על ההתנהלות אחרי שמכבי חיפה זכתה באליפות בפעם השלישית ברציפות.
עוד בנושא
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
אוהדים רבים שולחים ביומיים האחרונים הודעות למנכ"ל המועדון בן מנספורד ומבהירים כי הם לא יחדשו את המנויים כל עוד קראנקה ממשיך לעונה הבאה. האוהדים מבטיחים פעולות נוספות כדי שגולדהאר יקבל את החלטות הנכונות מבחינתם.


