עם סיום עונת 2022/23 המאכזבת מבחינתה, הפועל תל אביב כבר מביטה לעבר העונה הבאה והיום (רביעי) היא הודיעה כי בין ה-17 ל-24 ביולי היא תצא למחנה אימונים בגרמניה. האדומים יקיימו שני משחקי אימון, כאשר באחד מהם תפגוש את סט. פאולי במגרשה של הקבוצה מהליגה השנייה בגרמניה. המשחק ביניהן ייערך ב-22 ביולי, ב-16:00 שעון ישראל. זהות היריבה השנייה במחנה האימון טרם נקבעה.
המפגש הקרוב יהיה הראשון אי פעם בין האדומים לסט. פאולי, כאשר בין אוהדי שני המועדונים קיימת מערכים יחסים ארוכת שונים.
אל מחנה האימונים תצא הקבוצה אחרי שב-15 ביולי תארח באצטדיון בלומפילד את לגאנס מליגת המשנה בספרד, כחלק מהחגיגות לציון 100 שנים להקמת המועדון.
עוד בהפועל תל אביב
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
מנכ"ל המועדון, לירן מוכתר: "אנו נרגשים לצאת השנה למחנה האימונים בגרמניה וכמובן לקראת המפגש המסקרן מול סט. פאולי, משחק חשוב ומרגש עבור האוהדים שלנו - ואנחנו בטוחים שימשוך אליו קהל רב משני המועדונים. מחנה האימונים הינו נדבך משמעותי בהכנות הקבוצה לעונה הקרובה ואנו מאמינים שיהיה מחנה מקצועי ופורה".


