מכבי תל אביב הפסידה אמש (רביעי) 3:1 לבית"ר ירושלים בחצי גמר גביע המדינה ותסיים גם את עונת 2022/23 ללא שום תואר, אבל אתמול בחיפה היא לא איבדה רק את התואר האחרון שנותר לה להיאבק עליו, אלא גם את שניים משחקניה המשמעותיים ביותר - ערן זהבי ואנריק סבוריט שנפצעו ולא יעמדו לרשות הקבוצה ביום שני במשחק נגד מכבי חיפה.
ערן זהבי, שבתוספת הזמן של המחצית הראשונה פתח בספרינט בניסיון להגיע לכדור והתלונן על כאבים בשריר התאומים, עבר הבוקר מספר בדיקות הדמייה שמהן עולה שהוא סובל ממתיחה חזקה. ספק אם זהבי בן ה-35, שהבקיע העונה 20 שערים, ישוב לשחק העונה כשנותרו רק עוד שלושה מחזורים.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
שחקן נוסף שייעדר ביום שני בכרמל נגד מכבי חיפה הוא אנריק סבוריט. בלם הצהובים שנפגע בתחילת המחצית השנייה וגם כן נאלץ לפנות את מקומו במהלך חצי גמר הגביע, כשלוח התוצאות עוד הראה 1:1, סובל מכאבים במפשעה וגם הוא עבר סדר בדיקות ובקבוצה ממתינים לאבחנה סופית בעניינו.
