עבדולאי סק, בלם מכבי חיפה שאמש (שני) בטרנר התלונן על קריאות גזעניות ואף נצפה מקלל ומבצע תנועה מגונה לעבר אוהדי המארחת שנהמו לעברו, זוכה משעות הבוקר למאות הודעות תמיכה מאוהדי הקבוצה.
סק היה נסער מאוד בחדר ההלבשה בבאר שבע בעקבות הקריאות הגזעניות לעברו ובמכבי חיפה היו אף שחקנים שהביעו חשש שהבלם יבקש לעזוב בעקבות היחס המשפיל שספג. עם זאת, על פי הודעות ששלח סק לאוהדי הקבוצה בשעות האחרונות, נראה שהוא נרגע ממהומת הענק על הדשא ומההשפלה שחווה. "תודה על כל התמיכה. אני אדם חזק, אתגבר על זה ואהיה טוב יותר בזכות זה", כתב הסנגלי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
רגיל (3) 307
22:00

צ'לסי

ברצלונה
רק פעם אחת בהיסטוריה ברצלונה ניצחה את צ'לסי במשחק חוץ. זה קרה ב2006. הפעם שתי הקבוצות מגיעות בפורמה טובה מאוד למשחק כששתיהן גם עם מאזן זהה במפעל. למרות הביתיות של צ'לסי, האופי של האורחת ינצח לה את המשחק. ניצחון חוץ
כידוע, סק צפוי לעמוד לדין ביום חמישי וההערכה היא שיורחק ממשחקי סיום העונה. מי שיחליף אותו בהרכב במקרה שכזה יהיה הבלם דילן בטובינסיקה.


