למרות הפציעה, קשרה של מכבי חיפה עלי מוחמד התעקש לצאת לצמד משחקי נבחרת ניז'ר מול נבחרת אלג'יריה במוקדמות אליפות אפריקה. מוחמד, לו מעמד של תושב ארעי, סובל מקרע קטן בשריר המקרבים אך מעוניין להיות עם נבחרתו, בשורותיה יעבור מבחני כשירות. בנבחרת ניז'ר מקווים מאוד שמוחמד אכן יהיה כשיר למשחקים החשובים, ביום חמישי וביום שני הבא, אך גם אם לא, השחקן הבהיר שירצה להיות לצד חבריו ברגעי ההכרעה.
מי שלא יצא לשחק עם נבחרתו הוא צ'ארון שרי. לפי דיווחים, הקשר הוותיק סירב לזימון של נבחרת סורינאם למפגש מול נבחרת מקסיקו בשל סיבות אישיות. זו לא הפעם הראשונה שהוא עושה כך.
עוד בכדורגל הישראלי
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(9+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
באלופה ימשיכו באימונים אך חלק מהשחקנים יזכו לחופשות ארוכות בפגרת הנבחרות. "אין חופש מרוכז, אבל כל שחקן לגופו", הסביר גורם בקבוצה. "מי שצריך מנוחה יקבל, מי שצריך הגברת קצב יתאמן".


